Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Door de enorme voorjaarsdrukte kan het zijn dat u iets langer moet wachten op uw product(en).
We vragen uw geduld en ook om liever geen contact op te nemen met onze klantenservice. Ook een aantal klantenservicemedewerkers helpen mee met in/uitpakken. Bedankt!
Lees meer

Gardena assistcut accu snoeischaar 25mm

-11,6% Gardena assistcut accu snoeischaar 25mm
Gardena assistcut accu snoeischaar 25mm
Gardena assistcut accu snoeischaar 25mm
Gardena assistcut accu snoeischaar 25mm
Gardena assistcut accu snoeischaar 25mm
Gardena assistcut accu snoeischaar 25mm
+5 Gardena assistcut accu snoeischaar 25mm

Gardena assistcut accu snoeischaar 25mm

Artnr. 970534801
EAN: 4078500057417
108 op voorraad
€ 111,99 € 99,00 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, vrijdag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Gardena Assistcut Accu Snoeischaar 25MM (12222-20)

De AssistCut snoeischaar van Gardena is de ideale assistent voor het eenvoudig en moeiteloos knippen van takken, jonge scheuten en bloemen met een maximale snijdiameter van 25 mm. De batterijondersteunde snoeischaar heeft een intelligente sensor, die tot 5 keer extra vermogen levert (in vergelijking met een gewone snoeischaar) bij het knippen van dikkere takken zodra weerstand wordt gedetecteerd. De snoeischaar vermindert de belasting van de hand, waardoor het voor u nog gemakkelijker wordt om tuinwerkzaamheden moeiteloos uit te voeren. Als de accu volledig is opgeladen, kunt u met de AssistCut tot 1400 sneden met accuondersteuning maken.

Dankzij de ergonomische handgrepen ligt de snoeischaar perfect in de hand en door de tweetraps handgreepopening is de snoeischaar het ideale knipgereedschap voor verschillende handgroottes. Dankzij de precisiegeslepen roestvrijstalen messen, die in Duitsland worden gemaakt, en het bypass-snijprincipe kunt u zacht en precies knippen om uw planten te beschermen. Als de accu is uitgeschakeld, kan de Gardena AssistCut worden gebruikt als een handmatige snoeischaar.

De aan/uit-functie zorgt ook voor een lange levensduur van de accu, omdat deze na verloop van tijd niet ontlaadt. De accu kan eenvoudig en snel worden opgeladen tot 100% in 100 minuten met behulp van de meegeleverde USB-C-/ USB-A kabel (adapter niet inbegrepen).

Gardena geeft 3 jaar garantie op dit product, na registratie binnen 3 maanden na aankoop.

Specificaties:

 • De intelligente sensor ondersteunt met tot vijf keer extra vermogen voor gemakkelijk, moeiteloos snijden
 • Snijprincipe: bypass
 • Snijdiameter: max. 25 mm
 • Precisiegeslepen messen gemaakt in Duitsland van speciaal staal
 • Verstelbare greepopening
 • Veiligheidssluiting met één hand
 • Lithium-ion batterij
 • Looptijd: tot 1400 sneden
 • Oplaadtijd: 100 min.
 • Gewicht: 0,5 kg
 • Inclusief USB-C oplaadkabel
 • 3 jaar garantie

Kenmerken

Precisiegeslepen messen gemaakt in Duitsland

De AssistCut snoeischaar heeft een maximale snijdiameter tot 25 mm en is geschikt voor het snoeien van takken, jonge scheuten en bloemen. De precisiegeslepen roestvrijstalen messen, die in Duitsland worden gemaakt, en het bypass-snijprincipe zorgen voor een zachte en precieze snede om de planten te beschermen.

Intelligente sensor

De intelligente sensor van de accu-ondersteunde snoeischaar helpt met extra vermogen. De powerboost start wanneer weerstand wordt gedetecteerd, waardoor het knippen bijzonder gemakkelijk en moeiteloos verloopt.

Ergonomisch design

Ergonomisch gevormde handgrepen en een twee stappen brede greepopening maken de AssistCut comfortabel voor verschillende handgroottes.

1400 zaagsneden met batterijondersteuning en snelle oplaadtijd

Dankzij de accu kunt u moeiteloos 1400 zaagsneden maken op een volle acculading (getest op 10 mm droog beukenhout). De accu is 100% opgeladen in 100 minuten.

Lange levensduur van de batterij

De batterijhouder kan te allen tijde worden uitgeschakeld voor handmatig gebruik. Dit voorkomt ontlading van de batterij en verlengt de levensduur van de batterij.

USB-C Kabel

De AssistCut kan op elk moment snel en gemakkelijk worden opgeladen met de meegeleverde USB-C-kabel (voedingsadapter niet inbegrepen).

Garantie van 3 jaar

Gedetaileerde garantievoorwaarden vindt u in de bijgevoegde handleiding of online op https://www.gardena.com/nl/warranty Deze garantie heeft geen invloed op uw wettelijke garantieclaims.

Specificaties

Algemeen
Snijprincipe Bypass
Snijdiameter Max. 25mm
Batterij Lithium-ion
Looptijd Tot 1400 sneden
Oplaadtijd 100 Minuten
Gewicht 500 Gram
Garantietermijn 3 Jaar

Categorieën