Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment

Fiskars Sneeuwgereedschap

Fiskars Sneeuwgereedschap

De meeste mensen zijn dol op sneeuwpret, maar als de wereld verandert in een winters sprookjeslandschap is er altijd veel werk aan de winkel. Daarom hebben wij een uitgebreide lijn van sneeuwgereedschappen ontwikkeld, inclusief sleden, sneeuwscheppen, sneeuwschuivers en sneeuwgereedschap voor de auto, om het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Lees meer

Expert sneeuwruimoplossingen

Onze innovatieve lijn van SnowXpert™ gereedschappen biedt hulp bij alle denkbare sneeuwruimwerkzaamheden. Sneeuwscheppen zijn ideaal om sneeuw op grote oppervlakken snel en gemakkelijk te verwijderen. Sneeuwrollers werken perfect in kleinere tuinen en bij een dunne laag sneeuw. De sneeuwschuiver is met zijn brede blad een handige optie voor grotere oppervlakken. Voor het echte werk is er de slede, waarmee zelfs de zwaarste sneeuwval in een handomdraai wordt geruimd dankzij het lichtgewicht ontwerp.

3 voordelen van SnowXpert™

  • Superieure duurzaamheid

De gepatenteerde rand is tot driemaal duurzamer, met een scherpe voorkant die is ontworpen om door ijs en vaste sneeuw heen te breken. De aluminium bladen zijn versterkt met staaldraad, voor ultieme duurzaamheid.

  • Nieuwe ergonomische handgreep

Het verbeterde ontwerp van de nieuwe, gepatenteerde handgreep zorgt voor een betere, meer comfortabele grip. De handgreep is breed genoeg om met dikke handschoenen aan vast te houden en de hoek is bijgesteld voor meer gebruiksgemak.

  • Lichtgewicht

Dankzij het lichtgewicht ontwerp van de SnowXpert™ lijn is sneeuwruimen een fluitje van een cent, zelfs bij zware sneeuwval.

SnowXpert™ kenmerken

  1. Gemakkelijk en comfortabel in gebruik door de lichtgewicht aluminium steel en de warme antisliphandgreep.
  2. De rand gaat tot driemaal langer mee door de staaldraadversterking in het blad.
  3. Het nieuwe, verbeterde ontwerp van de handgreep zorgt voor een betere grip en meer comfort.