Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena kleine handbijl 900b 34cm 900gr.

Gardena kleine handbijl 900b 34cm 900gr.

Artnr. 967330201
EAN: 4078500015196
1 op voorraad
€ 50,99 € 44,87 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Gardena Kleine Handbijl type 900B - 34 cm 900 Gram

Kleine handbijl voor outdoor en trekking activiteiten.

De GARDENA handbijl 900B is een kleine, met één hand te gebruiken bijl voor het maken van aanmaakhout, kleinere snoeiwerkzaamheden, outdoor- en trekkingactiviteiten. De PA-steel (glasvezelversterkte polyamide) maakt de bijl duurzaam en robuust.

De speciale gecoate bijlkop, die de energie niet in wrijving, maar in slagenergie omzet. Ergonomische gevormde steel met softgrip voor comfortabele en veilige grip. Het evenwichtspunt ligt dicht bij de bijl en geeft een perfecte balans en gewichtsverdeling. Hamerfunctie voor het eenvoudige en het effectief inslaan van wiggen (geen stalen wiggen).

  • 25 jaar GARDENA garantie.

Gardena CashBack actie 15%
Momenteel is er een cashbackactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een korting van 15% boven op uw aankoopbedrag ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-04-2024.

Kenmerken

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Maak uw tuin klaar voor het nieuwe seizoen met ons hoogwaardige snoeigereedschap en profiteer tegelijkertijd van 15% korting op uw aankoop. Met onze aantrekkelijke cashback-actie wordt het snoeien van uw tuin niet alleen eenvoudiger, maar ook kostenefficiënter. Ervaar de precisie en het gebruiksgemak dat ons snoeigereedschap biedt, en zorg ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.

Comfortabel en veilig

Comfortabel en veilig

Gemodificeerd glasvezelversterkt polyamide PA zorgt voor een grotere slagkracht door het lichte gewicht en het robuuste materiaal van de steel. Met softgrip voor een comfortabele en veilige grip. Hoekig steeluiteinde verhoogt de veiligheid als de hand weg zou glijden.
Universele kloofbijl

Universele kloofbijl

Voor nauwkeurig hakken in vers, harshoudend hout door de slanke geometrische bijlkop. Ideaal voor het omhakken van vers hout, trekking- en outdooractiviteiten.
Hamerfunctie

Hamerfunctie

Voor het eenvoudig inslaan van kunststof, houten of aluminium wiggen. Speciaal gewalst gebied. Geen stalen wiggen gebruiken!
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

Algemeen
Lengte 34 cm
Gewicht 0.9 kg
Gewicht bijlkop 700 g
Logistiek
Gewicht 950 g
Breedte 158 mm
Lengte 375 mm
Hoogte 45 mm

Categorieën