Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena kloofbijl 1600s

Artnr. 967330501
EAN: 4078500015219
Verzonden binnen 5-8 werkdagen
€ 80,19 € 70,56 incl. 21% BTW
Persoonlijk advies
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Kloofbijl voor middelgrote houtblokken.

Kloofbijl voor het splijten van brandhout. De bijlkop heeft een speciale antikleef coating voor minder wrijving en eenvoudige penetratie in het hout. De vorm van de bijlkop is aangepast aan de toepassing, het kloven van middelgrote houtblokken. Roestvrijstalen misslagbescherming voor bescherming van de steel en een lange levensduur. Het zwaartepunt ligt dicht bij de bijlkop voor optimale balans en gewichtsverdeling en door de combinatie met de lichte steel concentreert de slagenergie zich met maximaal effect in de zware bijlkop waardoor het hout makkelijker splijt. De steel is van glasvezelversterkt polyamide (PA) en daardoor onbreekbaar, uiterst licht, stevig en duurzaam. De hamerfunctie is voor het eenvoudig inslaan van wiggen (geen stalen wiggen). GARDENA geeft een garantie van 10 jaar op deze bijl.

Gardena CashBack actie 15%
Momenteel is er een cashbackactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een korting van 15% boven op uw aankoopbedrag ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-04-2024.

Kenmerken

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Maak uw tuin klaar voor het nieuwe seizoen met ons hoogwaardige snoeigereedschap en profiteer tegelijkertijd van 15% korting op uw aankoop. Met onze aantrekkelijke cashback-actie wordt het snoeien van uw tuin niet alleen eenvoudiger, maar ook kostenefficiënter. Ervaar de precisie en het gebruiksgemak dat ons snoeigereedschap biedt, en zorg ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.

Specificaties

Algemeen
Lengte 60 cm
Gewicht 1.6 kg
Gewicht bijlkop 1200 g

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 8718 Splitting Axe uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën