Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Fjällräven brenner pro - dark olive - 50

Niet meer leverbaar
Fjällräven brenner pro - dark olive - 50

Fjällräven brenner pro - dark olive - 50

Artnr. 90575/633/50
EAN: 7323450075521
Niet meer leverbaar
Gratis verzending
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Fjällräven Brenner Pro Winterbroek - Dark Olive 633

Robuuste, waterdichte jachtbroek met comfortabele pasvorm, gemaakt van zacht G-1000 Silent dat niet ritselt. Een Hydratic voering houdt het vocht buiten en de knieën zijn versterkt met dubbele lagen stof voor extra duurzaamheid. Normale taille die aan de achterkant hoger is, zodat de broek ook goed zit als je voorover buigt. Versterkte bretelzones zodat de bretels goed blijven zitten als je ervoor kiest die te gebruiken. Twee ruime zakken met klep op broekspijpen bieden plaats aan kaarten, een mes, zaklamp en andere spullen die je bij de hand wilt hebben. De rechterzak heeft een binnenzak van mesh voor een mobiele telefoon. Op de rechter broekspijp, net boven de zak, zit een riem waar bijvoorbeeld een bijl aan kan worden gehangen. De broek heeft ook twee steekzakken en een achterzak met weggewerkte knopen. De knieën zijn voorgevormd en hebben openingen voor kniebeschermers (een accessoire). Verstelbaar met klittenband onder aan de pijpen.

LET OP DIT IS EEN UITLOPEND ARTIKEL!
Staat er bij een product ''Niet meer leverbaar'' dan is iemand u helaas voor geweest en kunnen wij het product NIET meer leveren!
Als een product is uitverkocht en u heeft het toch besteld, dan zullen wij het aankoopbedrag z.s.m. terugstorten.

Categorieën