Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Omschrijving

Gardena Combisysteem Telescoopsteel 1,6 tot 2.9 Meter (3720-20)

Werken tot op ca. 4 meter hoogte (incl. met uw eigen lengte.)

De GARDENA combisystem telescopische handgreep is optimaal geschikt voor comfortabel werk tot een hoogte van 5 meter. Dankzij de kliksluiting kan de telescoopsteel moeiteloos worden verlengd in stappen van 26 cm van 160 cm tot 290 cm lengte. Dit maakt aangenaam werken mogelijk, aangepast aan de werksituatie en lichaamslengte. Het handvat is gemaakt van aluminium en is vooral licht en stabiel - belangrijk als het handvat moet worden opgehouden.

Voor meer stabiliteit en geen draaien tijdens het verstellen is het handvat ovaalvormig. Een demper voorkomt onbedoeld intrekken van de telescoophandgreep (geen verwondingen). De bevestigingsschroef met zachte kunststofonderdelen voor het vastzetten van het combisystem-gereedschap is zodanig bevestigd dat deze niet verloren kan gaan. De garantieperiode is 25 jaar.

Kenmerken

Comfortabel werken - individuele aanpassing

Comfortabel werken - individuele aanpassing

Met de telescoopsteel, kan het combisystem-gereedschap eenvoudig worden verlengd. Voor aanpassing van steellengte aan de werksituatie en lichaamslengte is de steel uitschuifbaar van 160-290 cm of 210-390 cm in stappen van 26 cm. Zo kunt u werken tot op ca. 5 meter hoogte.
Veilige verbinding

Veilige verbinding

De grote, vaste bevestigingschroef met zachte kunststof componenten garandeert een trek- en torsiebestendige verbinding tussen steel en gereedschap.
Ovaalvormig

Ovaalvormig

De steel is ovaalvormig voor meer stabiliteit en geen verdraaiingen tijdens het verstellen.
Voor combisystem gereedschappen

Voor combisystem gereedschappen

De Telescoopsteel is geschikt voor alle combisystem gereedschappen en vooral voor gebruik in combinatie met een combisystem boomschaar, zaag, fruitplukker, ragebol of dakgootreiniger. Zo kunt u werken tot op ca. 5 m hoogte.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

Algemeen
Lengte Max 160 - 290 cm
Materiaal Aluminium
Logistiek
Gewicht 1150 g
Breedte 46 mm
Lengte 1600 mm
Hoogte 40 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 3720 combisystem Telescopic Handle uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën