Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment

Husqvarna Accu Gereedschap

Husqvarna Accu producten voor de professional en particulier!

Husqvarna is wereldleider op gebied van accu technologie in de tuingereedschappen. Onze accuserie is gebouwd om u alle kracht en het intuïtieve ontwerp te bieden die u mag verwachten en eisen van een product met de naam Husqvarna. Ze bieden comfort en goede prestaties bij vrijwel elke klus, van incidenteel gebruik tot dagelijkse werkzaamheden die u de hele dag door uitvoert. Lees meer

Alles met één accu*

Met het concept dat elke BLi accu in elke machine past & functioneerd is natuurlijk super handig maar ook nog eens financieel zeer aantrekkelijk!
Koop 1 accu en u kunt alle tuingereedschappen laten werken op die zelfde accu, of het nou een Accu- Kettingzaag, Trimmer, Hoogsnoeier, Gazonmaaier of Bladblazer is hij doet het gewoon en u kunt blijven doorwerken!

*Bij Kettingzaag & Bladblazer adviseren wij altijd vermogen vanaf 4 Ah.

Eenvoudig in gebruik

Elk product in het assortiment is gebruiksvriendelijk, lichtgewicht en ontworpen voor comfort en productiviteit.

Geen dampen. Minder lawaai.

De accu-aangedreven motoren van Husqvarna bieden de prestaties van benzinemotoren, zonder de schadelijke uitstoot en zonder brandstof te verbruiken. Wanneer u gebruikmaakt van onze accu-aangedreven machines, dan zult u niet alleen de afwezigheid van directe emissies en de minimale behoefte aan onderhoud waarderen, maar ook het genot van het werken met vrijwel stille motoren. Het geluidsniveau van onze accumachines ligt tot 13 dB(A) lager dan die van machines op benzine.

Onze accu's. De kracht achter uw prestaties.

De accu's en opladers van Husqvarna zijn ontworpen voor maximale flexibiliteit, gebruiksgemak en productiviteit. Dankzij het brede scala aan opties, van lichtgewicht accu's voor incidentele kleine werkzaamheden tot backpack-accu's voor dagenlang werken, is er altijd een accu die perfect past bij uw klus en uw manier van werken.

Lekker lang doorwerken

Bij lichtere klussen kiest u de modus SavE™ op het intuïtieve toetsenblok voor een optimale bedrijfstijd en een geweldig resultaat.

Slim en gebruiksvriendelijk

De accu machines worden bediend met een interactief toetsenblok. U start en stopt de machines met een druk op de knop.

Altijd een koele accu

De accu's van Husqvarna zijn uitgerust met een koelsysteem dat de levensduur van de accucellen verlengt. Een extra voordeel is dat u ook bij hoge temperaturen kunt werken.

Snel laden met de juiste lader

De accu wordt in de bijbehorende lader snel opgeladen. Bijvoorbeeld een volledig lege BLi200-accu is in slechts 30 minuten voor 80 procent opgeladen. Met de QC330.