Wegens de zomerdrukte en leveringsproblemen bij onze leveranciers kan het helaas zo zijn dat uw bestelling later zal worden geleverd dan u bent gewend. Dit geldt alleen voor producten welke niet op voorraad zijn. Wij vragen u om uw begrip en over levertijden geen contact op te nemen, wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verzenden.
Inloggen
0 € 0

IPS is een emmisievrije, volledig geruisloze en onafhankelijke 230 VAC energievoorziening Lees meerEr zijn geen producten gevonden.

Door de eenvoudige opbouw is de IPS door iedereen gemakkelijk te gebruiken en te bedienen. Enkel door de schakelaar aan de voorzijde in te schakelen is de IPS geactiveerd en klaar voor gebruik. Hiermee heeft u een eigen 230 VAC voorziening wanneer er geen toegang tot het vaste net beschikbaar is.

De IPS wordt bekrachtigd door een ingebouwde lithium accu en is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen; IPS1000Li-1200 en IPS1000Li-1200 Solar. Beide kunnen geladen worden middels het 230 VAC net. De IPS1000Li-1200 Solar kan tevens geladen worden via een zonnepaneel.
Middels het display wordt de actuele laadtoestand van de accu weergegeven in %-stappen.

De IPS is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en daardoor geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige onderdelen, wat resulteeert in een product van topkwaliteit. Ondanks zijn compacte afmeting en lichtgewicht uitvoering is de IPS in staat stroom te leveren onder elke belasting en dit zonder problemen. Een belangrijke eigenschap van dit product is de ingebouwde omvormer met zijn hoge piekvermogen. Mede hierdoor is de IPS uitermate geschikt voor apparaten, welke een hoog startvermogen vragen, te voorzien van energie.