Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment

Husqvarna Accu Aspire

Husqvarna Aspire™ accu-aangedreven gereedschappen

Ontdek onze nieuwe serie slimme Husqvarna Aspire™ accu-aangedreven tuingereedschappen – compact, efficiënt, eenvoudig op te bergen, intuïtief en met een strak zwart ontwerp. Lees meer

18V POWER FOR ALL ALLIANCE

Husqvarna maakt deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE – het cross-brand 18V-accusysteem van toonaangevende fabrikanten. Profiteer van de flexibiliteit van uw 18V POWER FOR ALL-accu wanneer u deze gebruikt bij Aspire™-gereedschappen en meer dan 10 merken – bijvoorbeeld elektrisch gereedschap van Bosch – voor projecten in uw huis en tuin. Doe meer met één accu – bespaar tijd, ruimte en geld terwijl u het milieu beschermt.
Automower® Aspire™ R4 maakt geen deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE en wordt gevoed door een ingebouwde accu.

Slimme, ruimtebesparende tuingereedschappen

Breng uw tuindromen tot leven met de Husqvarna Aspire™-serie – een moderne collectie van slimme tuingereedschappen en innovatieve oplossingen die zijn ontworpen voor beperkte opslagruimte.
Compact, uitschuifbaar en inklapbaar: elk gereedschap is uitgerust met een op maat gemaakte haak voor gestroomlijnde opslag in beperkte ruimten. En als onderdeel van het multi-brand POWER FOR ALL ALLIANCE-accusysteem biedt de 18V-accu veel vermogen en flexibiliteit – één accu voor meer dan 10 merken voor binnen- en buitengereedschappen. De slimme functies en slimme ontwerpen die in elk Aspire™-product zijn geïntegreerd maken het werken in de tuin eenvoudiger en leuker.

Comfortabel in gebruik. Slim om te bezitten.

De Aspire™-serie heeft slimme details om tuinwerkzaamheden eenvoudiger en efficiënter te maken. De robotmaaier zorgt 24/7 voor een perfect gemaaid gazon en met de Automower® Connect-app kunt u eenvoudig maaischema's en maaihoogte instellen. De 'bladvanger' van de heggenschaar maakt opruimen eenvoudiger en de accustatus kan op het handvat worden afgelezen. De snoeischaar is ontworpen als 2-in-1 gereedschap met een uitschuifbare stangbevestiging voor laddervrij snoeien en zagen met stang.

Eén accu. Meer flexibiliteit.

De 18V P4A-accu maakt deel uit van de POWER FOR ALL ALLIANCE – een van de grootste multi-brand accusystemen van toonaangevende fabrikanten wereldwijd – en is compatibel met meer dan 10 andere huis- en tuingereedschapsmerken. Eén accu om meer gereedschappen te voeden, betekent dat u meer projecten kunt aannemen en ze sneller kunt uitvoeren. Elk Aspire™-gereedschap is speciaal gebouwd voor maximaal vermogen in een compact, eenvoudig op te bergen ontwerp.

Slank ontwerp. Licht.

Het lichtgewicht ontwerp en de kleine voetafdruk van onze Aspire™-producten verhullen meer dan het oog kan zien. Functies zoals zachte grip, ergonomische handgrepen en gebalanceerde lichaamsgewichten helpen u om elk doe-het-zelf-project als een professional aan te pakken. Oranje interactieve aanraakpunten geven aan waar u het product eenvoudig aan uw behoeften kunt aanpassen.

Compacte afmetingen. Geoptimaliseerde opslag.

De Aspire™-serie is ontwikkeld om elke kleine opslagruimte te optimaliseren. Elk gereedschap wordt geleverd met een op maat gemaakte haak, zodat u het product aan de muur kunt hangen. Veel producten kunnen worden ingeklapt, waardoor de vloer en de bergruimte in elke kleine schuur of garage worden gemaximaliseerd. De producthaken kunnen worden gebruikt in combinatie met de Aspire™-opslagrail om een perfect georganiseerd wandrek te creëren. Het opbergen van uw tuingereedschap was nog nooit zo eenvoudig, ruimtebesparend of mooi.

Voer grotere taken uit met 36 V vermogen

Zijn er zwaardere taken om aan te pakken? Pak als huiseigenaar of professional uw meest veeleisende tuin- en landschapstaken aan dankzij de professionele prestaties en duurzaamheid van het Husqvarna BLi-X 36V-accu-ecosysteem.