Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment

Husqvarna Hogedruk Reinigers

Husqvarna Hogedruk Reinigers

Onze hogedrukreinigers bieden alle kwaliteit en intuïtieve bediening die u van Husqvarna mag verwachten. Elk model is geoptimaliseerd voor maximale reinigingsprestaties en ontworpen voor een geweldige gebruikerservaring. Slimme draaifuncties, snelle verbindingen, duurzame metalen pompen, krachtige wielen en royale slanglengtes zijn enkele van de vele functies die u helpen een perfect resultaat te bereiken. Lees meer

Metalen Pomp

De pomp is gemaakt van metaal om het risico van breuk te minimaliseren en uw product een lange levensduur te geven.

Lange en flexibele slang

De slang heeft een ruime lengte en een hoge flexibiliteit om uw werk gemakkelijker te maken en het risico op verwarring te verminderen.

Gemakkelijke verbinding

Kabel, slang, nozzles en hulpstukken zijn allemaal snel en eenvoudig aan te sluiten voor een snelle set-up.

Welk hogedrukreinigingsmodel is geschikt voor mij?

De reinigingsprestaties worden bepaald door de combinatie van de waterdruk en de waterstroom. Hoe groter het te reinigen gebied of hoe groter het aantal taken dat moet worden uitgevoerd, des te hoger zijn de aanbevolen reinigingsprestaties om de klus efficiënt te klaren.
100 - serie: Ontworpen voor eenvoudige reinigingstaken zoals patio's en tuinuitrusting.
200-serie: All-round hogedrukreinigers met een robuust en doelgericht ontwerp, ideaal voor de meeste schoonmaakwerkzaamheden in huis en tuin.
300 - serie: krachtige, robuuste, duurzame hogedrukreinigers met doelgericht ontwerp voor uitstekende resultaten bij veeleisende werkzaamheden, zoals voertuigen en stenen muren.
400: een reeks extra grote, volwaardige hogedrukreinigers die de hoogste prestaties en levensduur bieden. Gebouwd voor de zwaarste schoonmaakwerkzaamheden, waaronder stacaravans en andere grote voertuigen, gevels en landgoederen.

Vergeet ook niet om uw elektrische installatie te controleren om er zeker van te zijn dat de elektrische voeding voldoende is.