• Gratis verzending v.a. €99,-
  • 127.000+ producten
  • Materiaal 14 dagen op zicht
Inloggen
0 € 0,00

Coronavirus (COVID-19)

- Verzending & Bezorging
- Afhalen
- Bezoek aan onze winkel
- Werkplaats

 

Verzending & Bezorging

We geven u de mogelijkheid om de vervoerder van uw voorkeur aan te geven tijdens het bestelproces.
Het kan soms zo zijn dat wij uiteindelijk een andere vervoerder kiezen. Dit om de stroom aan bestellingen en bezorging beter te kunnen reguleren. Wij zullen dan een keuze maken tussen PostNL, GLS, Red je Pakketje, UPS zodat uw bestelling geen onnodige vertraging zal oplopen. Wij hopen op uw begrip mochten wij niet kunnen verzenden met de vervoerder van uw voorkeur.

Nederland
Op dit moment bezorgen alle bezorgdiensten volgens het normale schema.

De bezorgers vermijden fysiek contact en houden 1,5 meter afstand. Indien er voor uw bestelling een handtekening is vereist noteert de bezorger bij aflevering nu de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft op de plaats van de handtekening uitsluitend de laatste 3 tekens van het getoonde legitimatiebewijs (ID-kaart/paspoort/rijbewijs).

België
De Belgische regering heeft besloten dat niet-essentiële winkels worden gesloten vanaf 18 maart om 12:00 uur. Deze maatregelen kunnen van invloed zijn op de doorlooptijd van de verzending van uw bestelling. Ook heeft dit besluit als gevolg dat een deel van de pakket afhaal punten in België gesloten zijn. Het is vanaf heden niet meer mogelijk om uw bestelling direct naar een pakket afhaal punt te laten sturen. Pakketten welke na een tweede poging niet bezorgd kunnen worden, gaan naar een pakket afhaal punt dat open blijft.

De bezorgers vermijden fysiek contact en houden 1,5 meter afstand. Indien er voor uw bestelling een handtekening is vereist noteert de bezorger bij aflevering nu de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft op de plaats van de handtekening uitsluitend de laatste 3 tekens van het getoonde legitimatiebewijs (ID-kaart/paspoort/rijbewijs).

 

Webshop Afhalen

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop. Daarom verzoeken wij u om onze winkel in Hoenderloo zoveel mogelijk te mijden, ook als u geen klachten heeft. Uw internet bestelling afhalen bij onze winkel is mogelijk maar we verzoeken u om vooraf te betalen via internet. Wilt u toch betalen bij de winkel dan graag via PIN (contactloos). Vermijd fysiek contact en houd 1,5 meter afstand.

 

Bezoek aan onze winkel in Hoenderloo

Omdat wij de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers voorop stellen, hebben wij in verband met het Coronavirus (COVID-19) besloten om vanaf heden geen klanten meer toe te laten in onze winkel.

Dit betekent niet dat u niet meer kunt komen winkelen bij ons in Hoenderloo, wij hebben namelijk een buitenbalie gecreëerd.

Aan deze buitenbalie kunt u uw bestelling doorgeven, onze medewerkers zullen voor u pakken wat u nodig heeft. Vermijd fysiek contact en houd 1,5 meter afstand.

Wij verzoeken u vriendelijk om indien mogelijk uw bestelling te plaatsen en te betalen via onze webshop www.wolfswinkel.nl. Op deze manier vermijden we zoveel mogelijk contact en beperken we voor u de wachttijd omdat wij uw bestelling dan alvast kunnen klaarzetten.
Mocht de betaling via de webshop niet gaan, dan kunt u er wel voor kiezen om af te rekenen aan de buitenbalie, maar dan verzoeken wij u dit zoveel mogelijk contactloos per pin te doen.

Het passen van kleding is op dit moment helaas niet meer mogelijk.
Wel kunt u gewoon schoenen passen hiervoor hebben wij buiten bankje neergezet. Mochten er meerdere bezoekers zijn voor het afhalen van producten dan vragen wij u ook hier 1,5 meter afstand te houden.

 

Werkplaats

Onze werkplaats is gewoon open, reparaties kunnen bij onze buitenbalie worden aangeboden. Echter wij staan geen klanten meer toe in onze werkplaats.

- Machines ophalen voor onderhoud/reparatie is ook geen probleem hiervoor meld u zich aan de buitenbalie.

- Automower installaties/reparaties gaan vooralsnog gewoon door. 

In beide gevallen vragen wij u wel de afstanden en richtlijnen in acht te nemen van het RIVM!

Wij houden de berichtgeving van het RIVM en de GGD nauwlettend in de gaten en zullen onze beslissingen hierop baseren.

Wij danken u voor uw begrip!


Met vriendelijke groet,

Team Wolfswinkel Groentechniek