Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena clickup! vogelbad

-12%
Gardena clickup! vogelbad
Gardena clickup! vogelbad
Gardena clickup! vogelbad
Gardena clickup! vogelbad
Artnr. 970536801
EAN: 4078500057356
21 op voorraad
€ 18,19 € 16,00 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Gardena ClickUp! Vogelbad

Het vogelbad van Gardena is een onderdeel van het ClickUp! systeem. Hierdoor is het mogelijk om met één klik het vogelbad aan de balkonbevestiging of steel te bevestigen, deze zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Het vogelbad heeft een diameter van 25 cm en is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hierdoor is het uv-en vorstbestendig. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken. Mussen, mezen en roodborstjes kunnen het vogelbad het hele jaar door als drinkplaats gebruiken en als et warmer wordt als een verfrissend bad.

Kenmerken

ClickUp! Het lifestyle-systeem voor alle seizoenen.

ClickUp! Het lifestyle-systeem voor alle seizoenen.

ClickUp! Het lifestyle-systeem voor alle seizoenen is een flexibel decoratiesysteem. Met behulp van de gemakkelijk te bevestigen ClickUp! Steel of de ClickUp! BalconyClamp kunt u uw eigen tuin of balkon gemakkelijk in ieder seizoen met verschillende decoratieve elementen verfraaien.
Flexibel en stabiel

Flexibel en stabiel

Met de praktische One-Click-koppeling, kan het ClickUp! BirdBath eenvoudig aan de ClickUp! Steel of de ClickUp! BalconyClamp worden bevestigd, en er weer worden afgehaald. De koppeling tussen de twee elementen is zeer stabiel en wiebelt niet.
Stijlvol design in topkwaliteit

Stijlvol design in topkwaliteit

Het BirdBath imponeert door een modern en elegant ontwerp in premium kwaliteit. Het vogelbad is van hoogwaardige uv- en vorstbestendige kunststof gemaakt.
Diameter 25 cm

Diameter 25 cm

Het BirdBath heeft een diameter van 25 cm en biedt daarmee voldoende ruimte aan een keur van inheemse vogels, zoals mussen, roodborstjes, koolmezen en vinken.

Specificaties

Logistiek
Gewicht 470 g
Breedte 125 mm
Lengte 145 mm
Hoogte 315 mm

Categorieën