Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena clickup! solarlamp

-12%
Gardena clickup! solarlamp
Gardena clickup! solarlamp
Gardena clickup! solarlamp
Artnr. 970537001
EAN: 4078500057370
3 op voorraad
€ 60,98 € 53,67 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Gardena ClickUp! Solarlamp

LET OP DIT IS EEN NIEUW PRODUCT VAN GARDENA, NAAR VERWACHTING LEVERBAAR AUGUSTUS 2022. U KUNT DIT ARTIKEL BESTELLEN, WIJ LEVEREN UIT WANNEER HET PRODUCT VOORRADIG IS.

De Gardena solarlamp is een onderdeel van het Gardena ClickUp! systeem. Hiermee kan de solarlamp met een klik op een balkonbesvestiging of steel worden geklikt.

De polykristallijne zonnemodule slaat overdag zonne-energie op en zorgt in de avonduren gedurende ongeveer zes uur voor een gelijkmatig verspreid licht. Eenvoudig te bedienen, u hoeft alleen maar de aan/uitknop in te drukken. Daarmee is de tuinlamp op zonne-energie klaar voor gebruik en licht op wanneer het begint te schemeren. De lamp blijft actief tot u opnieuw op de knop drukt, waardoor hij wordt uitgeschakeld. De zonnemodule wordt gevoed door een standaard Ni-MH-batterij (formaat AA 2500 mAh 1,2 V), die, indien nodig, kan worden vervangen.

Kenmerken

ClickUp! Het lifestyle-systeem voor alle seizoenen.

ClickUp! Het lifestyle-systeem voor alle seizoenen.

ClickUp! Het lifestyle-systeem voor alle seizoenen is een flexibel decoratiesysteem. Met behulp van de gemakkelijk te bevestigen ClickUp! Steel of de ClickUp! BalconyClamp kunt u uw eigen tuin of balkon gemakkelijk in ieder seizoen met verschillende decoratieve elementen verfraaien.
Flexibel en stabiel

Flexibel en stabiel

Met de praktische One-Click-koppeling, kan de ClickUp! SolarLamp eenvoudig aan de ClickUp! Steel of de ClickUp! BalconyClamp worden bevestigd, en er weer worden afgehaald. De koppeling tussen de twee elementen is zeer stabiel en wiebelt niet.
Stijlvol design in topkwaliteit

Stijlvol design in topkwaliteit

De SolarLamp imponeert met een eigentijds en elegant ontwerp in premium kwaliteit. Het polykristallijne zonnepaneel staat voor snel laden en lange levensduur, terwijl de hoogwaardige kunststof gedurende minstens 6 uur voor sfeervolle verlichting zorgt.
Klaar voor gebruik met een druk op de knop

Klaar voor gebruik met een druk op de knop

In- en uitschakelen is erg gemakkelijk met de aan/uitknop. Als de SolarLamp ingeschakeld is, blijft hij geactiveerd totdat de aan/uitknop opnieuw wordt ingedrukt om uit te schakelen. In de schemering schakelt de zonnelamp automatisch aan.
Gemakkelijk te vervangen batterij

Gemakkelijk te vervangen batterij

De SolarLamp wordt gevoed door een in de handel verkrijgbare Ni-MH-batterij (formaat AA 2500 mAh 1,2 V), die als het nodig is kan worden vervangen. Er wordt een batterij meegeleverd.

Specificaties

commerciële referentie 11440-20
GTIN-13/EAN 4078500057370
Specificaties
Gebruik Verlichting / Omgevingslicht
Diameter 152 mm
Garantie 5 jaar garantie
Accu Ja
Accu capaciteit 2,5 Ah
Accuspanning - Max 1.5 V
Logistiek
Gewicht 385 g
Breedte 94 mm
Lengte 264 mm
Hoogte 268 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 11440 ClickUp! SolarLamp uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën