Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Omschrijving

Voor het zaaiklaar en losser maken van de grond.

De GARDENA combisystem-sterfrees heeft een werkbreedte van 14 cm en is uitermate geschikt voor het zaaiklaar en losser maken van de grond. Dankzij de vier speciaal vormgegeven sterwielen wordt de grond extra rul, een belangrijke voorwaarde voor het verspreiden van zaad. De sterfrees is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 150 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

Kenmerken

Aansluiting zonder speling

Aansluiting zonder speling

Het combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken.
Past op alle stelen

Past op alle stelen

GARDENA combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het GARDENA combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.
Bestand tegen corrosie

Bestand tegen corrosie

De GARDENA combisystem-sterfrees is gemaakt van hoogwaardig, met duroplast ommanteld of gegalvaniseerd staal dat het product optimaal beschermt tegen roestvorming.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

Algemeen
Werkbreedte 14 cm
Logistiek
Gewicht 1030 g
Breedte 148 mm
Lengte 325 mm
Hoogte 141 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 3196 combisystem Star Tiller uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën