Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Omschrijving

Voor het verwijderen van mos en gazonvilt uit het gazon.

Met de GARDENA combisystem-eenzijdige verticuteerhark kunt u mos en gazonvilt voorzichtig uit het gazon verwijderen en daardoor de opname van lucht, water en voedsel verbeteren. Met zijn verzinkte en geperste tanden en een werkbreedte van 35 cm is deze hark ook prima geschikt voor het fijner maken van aarde en egaliseren. De eenzijdige verticuteerhark is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 180 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar. Tip: het harken van het gazon is een vorm van onderhoud die het hele jaar, na elke tweede of derde keer maaien, kan worden uitgevoerd.

Kenmerken

Aansluiting zonder speling

Aansluiting zonder speling

Het combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken.
Past op alle stelen

Past op alle stelen

GARDENA combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het GARDENA combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.
Universele toepassing

Universele toepassing

De GARDENA combisystem-eenzijdige verticuteerhark is niet alleen geschikt voor het verwijderen van mos en gazonvilt op een manier die uw gazon ontziet, maar kan ook worden gebruikt voor het fijner maken van aarde en egaliseren. Een allround gereedschap voor uw tuin.
Bestand tegen corrosie

Bestand tegen corrosie

De GARDENA combisystem-eenzijdige verticuteerhark is gemaakt van hoogwaardig, met duroplast ommanteld staal en gegalvaniseerde tanden voor een optimale bescherming tegen roestvorming.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

Algemeen
Werkbreedte 35 cm
Logistiek
Gewicht 692 g
Breedte 205 mm
Lengte 365 mm
Hoogte 95 mm

Categorieën