Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena werkhandschoenen maat m

-12%
Gardena werkhandschoenen maat m
Gardena werkhandschoenen maat m
Gardena werkhandschoenen maat m
Gardena werkhandschoenen maat m

Gardena werkhandschoenen maat m

Artnr. 970471101
EAN: 4078500051811
10 op voorraad
Selecteer uw uitvoering
€ 23,99 € 21,11 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Gardena Werkhandschoenen Maat M (11520-20)

LET OP: Dit is een nieuw artikel van Gardena die naar waarschijnlijkheid in mei 2021 leverbaar is. U kunt deze natuurlijk bestellen, dan krijgt u deze gelijk geleverd wanneer beschikbaar!

Gardena heeft de juiste beschermende kleding voor u voor het veeleisende werk met tuingereedschap. De palm van de handschoen is voorzien van een siliconencoating, wat betekent dat het gereedschap en de uitrusting veilig en comfortabel in de hand liggen zonder dat ze kunnen wegglijden. De gewatteerde handpalm maakt het gemakkelijker om het gereedschap vast te pakken. Hierdoor worden schokken bij het hakken van hout en het uitvoeren van andere zware werkzaamheden aanzienlijk verminderd. Het is net zo belangrijk dat een werkhandschoen goed past. De Tool en Wood Glove voor middelgrote handen voldoet aan deze eis dankzij de praktische sluiting op de polsband, samen met flexibel materiaal op de manchet en de rug van de hand, wat een perfecte pasvorm geeft. Bovendien is de handschoen ademend door het gebruikte gaasmateriaal en het microfleece op de bal van de duim met zweetabsorptie.

Als u uw smartphone tijdens een pauze wilt gebruiken, hoeft u de handschoen niet uit te doen. De toppen van je duim en wijsvinger zijn dankzij de Mobile Touch-functie geschikt voor de bediening van een slim apparaat.

Kenmerken

De juiste handschoen voor het werken met apparatuur

De juiste handschoen voor het werken met apparatuur

De handpalm van de gereedschapshandschoen is gecoat met siliconen. Dit zorgt ervoor dat het gereedschap goed in de hand ligt en voorkomt uitglijden.
Extra gewatteerd comfort

Extra gewatteerd comfort

De handpalm van de gereedschapshandschoen is opgevuld. Dit helpt u niet alleen om stevig vast te pakken, maar vermindert ook de impact van het gebruik van tuingereedschap.
Flexibel materiaal

Flexibel materiaal

Het flexibele materiaal op de manchet en de rug van de hand geeft de handschoen in maat M een perfecte pasvorm. Het mesh materiaal op de rug van de hand maakt de handschoen bijzonder goed ademend. De Tool en Wood Glove is ook verkrijgbaar in de maten L en XL.
Met Mobiele Aanraking

Met Mobiele Aanraking

Met de slimme Mobile Touch-functie op de toppen van de duim en wijsvinger kunt u een smartphone of tablet bedienen zonder de handschoen uit te doen.

Specificaties

commerciële referentie 11520-20
GTIN-13/EAN 4078500051811
Logistiek
Gewicht 110 g
Breedte 110 mm
Lengte 320 mm
Hoogte 30 mm

Categorieën