Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Haspel voor staalkabel groot

Haspel voor staalkabel groot
Haspel voor staalkabel groot
Haspel voor staalkabel groot
Artnr. 43103
EAN: 4031936079712
4 op voorraad
€ 43,43 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Grote kabelhaspel tbv staaldraad voor bijvoorbeel een Tirfor.

Ontdek onze hoogwaardige Staaldraadhaspel, perfect ontworpen voor diverse toepassingen. Met een binnenste diameter van 182 mm, buitenste diameter van 430 mm, binnenbreedte van 78 mm en buitenbreedte van 95 mm, biedt onze haspel de ideale oplossing voor het moeiteloos opbergen en afrollen van staalkabels.

Kenmerken van onze Staaldraadhaspel:

  • Afmetingen: Met een binnenste diameter van 182 mm, buitenste diameter van 430 mm, binnenbreedte van 78 mm en buitenbreedte van 95 mm biedt onze haspel de perfecte balans tussen compactheid en capaciteit.
  • Capaciteit: Geschikt voor staalkabels met een diameter tot 11,5 mm en een maximale lengte van 30 meter. Ideaal voor diverse toepassingen waarbij efficiëntie en geordende opslag van staalkabels cruciaal zijn.
  • Gewicht: Met slechts 1000 g is onze haspel lichtgewicht en toch robuust, waardoor het gemakkelijk te hanteren is zonder in te leveren op duurzaamheid.

Waarom kiezen voor onze Staaldraadhaspel?

  • Optimale Opbergruimte: De Staaldraadhaspel biedt een slim ontwerp dat efficiënte opbergruimte mogelijk maakt, waardoor u tijd bespaart en uw werkruimte georganiseerd blijft.
  • Veelzijdigheid: Of het nu gaat om professioneel gebruik in de bouwsector of voor doe-het-zelfprojecten, onze haspel is veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is onze Staaldraadhaspel ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Bestel vandaag nog uw Staaldraadhaspel en ervaar het gemak van georganiseerde en efficiënte staalkabelopslag!

Binnen-Ø 182 mm
Buiten-Ø 430 mm
Binnenbreedte 78 mm
Buitenbreedte 95 mm
Met kabel van Ø 11,5 mm max. 30 m lengte.

  • Geleverd zonder kabel!