Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena accu telescoop heggenschaar ths

Omschrijving

Gardena Accu Telescopische Heggenschaar THS 42/18V P4A Set (14732-20)

De Gardena accu telescopische heggenschaar THS wordt geleverd met accu (GARDENA ACCU PBA 18V/45 P4A) en lader (GARDENA LADER AL 1810 CV P4A).

Hoge heggen zorgen voor privacy. Maar als ze moeten worden gesnoeid, zou u al snel willen dat privacy niet zo'n prioriteit had, want dat zou het een stuk gemakkelijker maken. Tenzij u de GARDENA telescopische accu-heggenschaar THS 42 / 18V P4A gebruikt. Zelfs heggen van drie meter hoog kan hij gemakkelijk aan. Snoeien op wankele ladders behoort tot het verleden, u staat altijd veilig met beide benen op een vaste ondergrond en u hebt geen omkijken naar stroomkabels.

Dankzij een led-indicator direct op het handvat bent u altijd op de hoogte van het actuele laadniveau. Met de meegeleverde accu is de looptijd tot 100 minuten of u snoeit 250 vierkante meter heg.
De telescopische trimmer weegt 3,4 kilogram met de geplaatste accu; het handvat is ergonomisch ontworpen en heeft een ideaal zwaartepunt. Dit betekent dat hij comfortabel en veilig in uw hand ligt, zelfs wanneer de telescoopsteel volledig is uitgeschoven, zodat u het volledige bereik van drie meter kunt gebruiken. De kop van de trimmer is kantelbaar - een functie die ook erg handig is bij het snoeien van bodembedekkers. U hoeft niet meer te bukken en hij leunt gemakkelijk op uw knieën.
Takken en twijgen met een dikte tot 16 millimeter vallen zonder veel moeite naar beneden; De geoptimaliseerde mesgeometrie zorgt ervoor dat elke snede efficiënt en schoon wordt gemaakt. Dankzij de meslengte van 42 centimeter brengt u uw heggen over de hele breedte snel in vorm.

Als u uw telescopische heggenschaar wilt vervoeren of opbergen, kunt u deze eenvoudig en zonder gereedschap in twee delen scheiden.

Gardena CashBack actie 21%
Momenteel is er een cashbackactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een korting van 21% boven op uw aankoopbedrag ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-06-2024.

Kenmerken

Nu 21% CashBack op accu Heggenscharen en Buxusscharen

Nu 21% CashBack op accu Heggenscharen en Buxusscharen

Maak uw tuin klaar voor het nieuwe seizoen met onze hoogwaardige accu heggenscharen en buxusscharen en geniet tegelijkertijd van 21% korting op uw aankoop. Met onze aantrekkelijke cashback-actie wordt het snoeien van uw hagen en buxus niet alleen gemakkelijker, maar ook kostenefficiënter. Ontdek de efficiëntie, precisie en het gebruiksgemak van onze accu heggenscharen en buxusscharen, en zorg ervoor dat uw hagen en buxusplanten er het hele seizoen perfect bij staan.

Voor hagen tot drie meter hoog

Voor hagen tot drie meter hoog

De lichtgewicht accu-telescopische heggenschaar ligt comfortabel in de hand dankzij de ergonomische handgreep en het ideale zwaartepunt. Zo kunt u hoge heggen met weinig moeite en een stevige ondergrond knippen - tot drie meter hoog, wanneer de telescoopsteel volledig is uitgeschoven.
Het is alles wat je ooit nodig zult hebben

Het is alles wat je ooit nodig zult hebben

De telescopische heggenschaar THS 42/18V P4A wordt geleverd als kant-en-klare set met een 18V accu en een oplader van de POWER FOR ALL ALLIANCE, die snel kan worden opgeladen en gebruikt in vele producten. De looptijd met de bijgeleverde accu bedraagt maximaal 100 minuten en maximaal 250 vierkante meter heg.
LED indicator

LED indicator

De duidelijk zichtbare LED-indicator direct op het apparaat geeft informatie over de huidige laadtoestand van de batterij. Zo weet u altijd hoe lang u kunt doorwerken - of wanneer het tijd is voor een welverdiende pauze.
De snijkop kan worden gekanteld

De snijkop kan worden gekanteld

Met een druk op de knop kunt u de snijkop eenvoudig tot 90 graden kantelen als u de heggen of bodembedekking wilt knippen. U kunt het comfortabel doen - en zonder enige moeite.
Beste snijresultaten

Beste snijresultaten

De messen zijn duurzaam en robuust. De geometrie van de messen is perfect ontworpen - voor een precieze, schone en snelle snede. U hoeft nauwelijks kracht te gebruiken.
De 18V POWER FOR ALL batterij - meer dan alleen een batterij

De 18V POWER FOR ALL batterij - meer dan alleen een batterij

De POWER FOR ALL ALLIANCE is een van de grootste merkoverschrijdende accu-allianties van toonaangevende fabrikanten, waarvan de accu's in tal van apparaten kunnen worden gebruikt. Zo kunt u geld besparen en tegelijkertijd flexibel blijven!

Standaard meegeleverd

  • Gardena Accu Telescopische Heggenschaar THS
  • En de onderstaande artikelen
Lader
970508201
€ 27,57 € 29,02 incl. 21% BTW

Verwachte verzenddatum 26-04-2024
Accu
970508501
€ 74,55 € 78,47 incl. 21% BTW

14 op voorraad

Specificaties

Algemeen
Gegarandeerd geluidsvermogen (LWA) 90 dB
Geluidsdrukniveau bij het oor van de bediener 72 dB
Trilling 1 m/s
Logistiek
Gewicht 4900 g
Breedte 200 mm
Lengte 1120 mm
Hoogte 145 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 14732 Tel.Hedgetrimmer THS 42/18V P4A uit de categorie Heggenscharen.

Documenten & downloads

Categorieën