Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Haglof grondvlak houtopstand meter

Haglof grondvlak houtopstand meter
Haglof grondvlak houtopstand meter
Haglof grondvlak houtopstand meter

Haglof grondvlak houtopstand meter

Artnr. 80186
EAN: 4031936046806
8 op voorraad
€ 30,41 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, vrijdag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Haglöf grondvlak houtopstand meter (bitterlich)

Met deze relascoop van Haglöf, ook wel een hoekmeter genoemd kan bij een bosbouwkundige inventarisatie volgens de Bitterlich methode met een variabele straal een schatting van het grondvlak worden bepaald van een houtopstand. Het grondvlak is het aantal m2 aan bomen of hout per hectare op ooghoogte (1,5 meter) boven maaiveld gemeten en geeft informatie over de dichtheid van de houtopstand. Met dit gegeven kan bijvoorbeeld een schatting van de staande houtvoorraad worden bepaald of de noodzaak van het uitvoeren van beheermaatregelen worden onderbouwd.

Door het transparante materiaal en de vormgeving van deze relascoop heeft u optimaal zicht bij het gebruik en kan nauwkeurig worden gewerkt. Door de metalen ketting van 60 cm en de praktische grippunten voor duim en wijsvinger wordt het gebruik vereenvoudigd en verbeterd de meeting. Deze relascoop heeft vier verschillende telfactoren verdeeld over twee zijden, namelijk 0,5 – 1 – 2 – 4.

Categorieën