Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Meindl caracas lady gtx 7.5

-5%
Meindl caracas lady gtx 7.5
Meindl caracas lady gtx 7.5
Meindl caracas lady gtx 7.5
Artnr. 8390201/75
EAN: 4033157940505
2 op voorraad
€ 232,85 € 221,21 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Meindl Caracas Lady GTX Schoen Dames

De Meindl Caracas Lady GTX® wandelschoen is een comfortabele, waterdichte en soepele schoen voor dames. Categorie A: de schoen is geschikt voor vrije tijd, dagelijks gebruik, reizen en wandelen op goede paden in steden of in het bos.

Het buitenmateriaal is van een hoogwaardige leersoort en de gebruikte stof geeft de schoen een wat sportiever uiterlijk.

De Gore-Tex voering zorgt er niet alleen voor dat de schoen volledig waterdicht is, maar ook goed blijft ventileren. Water van buitenaf wordt door het membraan tegengehouden, waterdamp (transpiratievocht) wordt van binnen naar buiten getransporteerd. Het is wel belangrijk hier de juiste (wandel)sokken bij te dragen.

Door het goede hielstuk in de schoen en een stevige polstering rondom de enkel blijft de hiel op zijn plek en geeft de schoen goede ondersteuning.

In plaats van een cambreur, die in veel schoenen zorgt voor een versteviging in de zool, is de Caracas Lady GTX® uitgevoerd met een brandzool. Deze zool is van kunststof in plaats van leer en zorgt voor meer stabiliteit. Verder is de zool voorgevormd en dat zorgt weer voor een soepele afwikkeling.

De combinatie van technische eigenschappen maken de Caracas Lady GTX® een echte allrounder waarmee je heerlijk kunt wandelen op verharde paden, door de bossen, vlak maar ook glooiend terrein. Ook uitstekend geschikt voor een stedentrip.

Meindl heeft de Caracas Lady GTX® opgenomen in de Categorie: Light Hiker - Traditionele handgemaakte schoen. Dit garandeert stabiliteit en comfort. Verder is de zool grillig van vorm zodat de schoen de juiste steun geeft op allerlei terrein.

De binnenzool in de schoen is verwisselbaar. Bij de schoen wordt de Air-Active inlegzool meegeleverd, deze inlegzool bestaat uit Drysole onderlaag en een zachte bovenlaag. Dit zorgt voor demping en het juiste klimaat in de schoen.

Categorieën