Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena robotmaaier sileno minimo 500m²

Gardena robotmaaier sileno minimo 500m²

Artnr. 970462906
EAN: 4078500053167
Verwachte verzenddatum 05-04-2024
Selecteer uw uitvoering
€ 779,99 € 672,51 incl. 21% BTW
Gratis verzending
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Gardena Robotmaaier SILENO Minimo 500m² (15202-26)

Een stille, veelzijdige en intelligente kleine tuinhulp - dat is de Gardena robotmaaier sileno minimo 500 m².

De SILENO minimo is ideaal voor kleine gazons en combineert hoge prestaties en precisie met comfortabel maaien. Laten we beginnen! Pak uw smartphone en gebruik de GARDENA Bluetooth®-app om de grootte van het gazon, de gewenste maaidagen en de gewenste starttijd in te voeren. De GARDENA Bluetooth®-app leidt u intuïtief stap voor stap door de eerste installatie. Uw robotmaaier organiseert een schema en is klaar voor gebruik zonder gedoe. Het is eenvoudig om uw SILENO minimo via Bluetooth® te bedienen tot op 10 m afstand.

Deze maaier heeft het laagste geluidsniveau in zijn klasse met slechts 57 dB (A) dankzij een bijzonder stille motor. U en uw buren kunnen in alle rust ontspannen in de tuin, ook als uw robot in actie is. De geavanceerde CorridorCut begeleidt de robotmaaier tijdens het maaien in smalle ruimtes en krappe hoeken van slechts 60 centimeter breed. CorridorCut zal zelfs behendig uw robotmaaier uit lastige doodlopende wegen navigeren. Geleid door SensorControl beoordeelt de robot zelf hoe vaak uw gazon moet worden gemaaid, waarbij hij precies op de juiste frequentie vertrekt, afhankelijk van de grasgroei. Uw slimme kleine helper zal het gras zo efficiënt mogelijk maaien.

De begrenzingsdraad geeft aan de SILENO minimo het stuk tuin aan dat gemaaid moet worden. Op dezelfde manier leidt de begeleidingsdraad de robotmaaier betrouwbaar en volledig automatisch rond alle maaigebieden. Uw grasmaaier zal zonder problemen door nauwe ruimtes werken en zelfs hellingen of hellingen tot 25 procent beklimmen. Als de klus is geklaard, gaat de hardwerkende robo-tuinman terug naar huis naar het laadstation voor een welverdiende lading.

Gardena gratis garage promotieactie
Momenteel is er een promotieactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een gratis garage ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-06-2024.

Kenmerken

Gratis garage voor uw Gardena Sileno Robotmaaier

Gratis garage voor uw Gardena Sileno Robotmaaier

Ontvang een GRATIS Garage bij elke aankoop van een geselecteerd Sileno robotmaaier model! Bescherm uw robotmaaier tegen weer en wind en verleng de levensduur, terwijl u geniet van een altijd perfect onderhouden gazon. Met de toevoeging van een gratis Gardena Garage blijft uw robotmaaier beschermd tegen de elementen, klaar om te presteren wanneer nodig. Maar wees snel, deze promotie is geldig tot en met 30 juni 2024.

Bluetooth®-verbinding

Bluetooth®-verbinding

Bluetooth® ConnectionPak uw smartphone op en stel uw SILENO minimo eenvoudig in met de GARDENA Bluetooth® App vanaf maximaal 10 m. Voordelen zijn onder andere EasyApp Control, Auto Schedule en EasyConfig voor een eenvoudige installatie en gebruik zonder gedoe.
Stil

Stil

Ontspan in uw tuin terwijl SILENO minimo rustig aan het werk gaat. Het beste in de klasse laag geluidsniveau (57db A) zal u helemaal niet storen.
Nauwkeurig

Nauwkeurig

Deze grasmaaier is een deskundige navigator, die de smalste ruimtes en krapste hoeken met betrouwbare precisie aanpakt.
Weer & Terrein

Weer & Terrein

SILENO minimo is een deskundige tuinhulp, die in alle weersomstandigheden, bij regen of zonneschijn aan het werk gaat. Deze grasmaaier maait alle vormen van gazons, van eenvoudige tot complexe lay-outs, inclusief hellingen tot 25 procent.
Ideaal voor kleine en complexe gazons

Ideaal voor kleine en complexe gazons

De GARDENA SILENO minimo 500 m² maait kleine en complexe gazonoppervlakken volledig automatisch, betrouwbaar en gelijkmatig. Het beheert smalle ruimtes en krappe hoeken zonder problemen. Het laadstation kan ook flexibel en zonder problemen worden opgezet.
Zeer cool

Zeer cool

De innovatieve vorstsensor detecteert temperaturen in de buurt van het vriespunt en pauzeert het maaiplan om uw gazon te beschermen. U kunt hem ook in- of uitschakelen met de GARDENA Bluetooth® App.
Veilig en gezond

Veilig en gezond

Grensdraad bepaalt het maaigebied flexibel en betrouwbaar - zodat de robotmaaier alleen de aangegeven gebieden maait. Zeer responsieve botsingssensoren zorgen ervoor dat de maaier veilig werkt zonder ongelukken of schade aan uw tuin. Als het apparaat wordt opgetild, zorgt een andere set sensoren ervoor dat de messen onmiddellijk stoppen, zodat letsel wordt voorkomen.
Gemakkelijke reiniging

Gemakkelijke reiniging

De GARDENA SILENO minimo is zo geconstrueerd dat een eenvoudige besproeiing met een tuinslang de behuizing, messen en wielen grondig reinigt van vuil, stof en grasresten.
Vlekkeloosheid: Je draait me helemaal rond!

Vlekkeloosheid: Je draait me helemaal rond!

Door de puntmaaifunctie, een spiraalvormige maaifunctie, is de SILENO minimo ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder trampolines of tuinmeubelen - en doet het zware werk voor u!

Aanbevolen accessoires

Gardena wandhouder city/life/minimo
970502701
€ 56,09 € 59,05 incl. 21% BTW

3 op voorraad

Specificaties

Technische specificaties
Artikelnr. 15202-26
Productiviteit
Aanbevolen gazonoppervlakte 500m²
Oplaadsysteem Automatisch 
Max. Niveauverschil in werkgebied 25%
Product
Informatie paneel Nee
Timer Ja 
Type Geïntegreerde 
Vermogen en opladen
Accu type Li-ion 
Oplaadtijd 75
Maaitijd op een lading 70
Gemiddeld energieverbruik bij max gebruik 3.5 kWh
Motor- en maaisysteem
Maaisysteem 3 pivoting razor blades
Maaihoogte, min-max 20-45 mm
Maaibreedte 16 cm
Kenmerken veiligheid en beveiliging
Alarm Nee
PIN code Ja 
Hefsensor Ja 
Botssensor Ja 
Installatie-accessoires
Grensdraad 150 m
Haringen 150 stuks
Extra messen 0 stuks
Totale afmetingen
Afmeting product LxBxH 52x34x22
Gewicht 6.1 kg
Logistiek
Gewicht 12665 g
Breedte 500 mm
Lengte 600 mm
Hoogte 310 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena SILENO minimo uit de categorie Robotmaaiers.

Documenten & downloads

Categorieën