Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena classic slanghouder 50

-12%
Gardena classic slanghouder 50
Artnr. 966609901
EAN: 4078500800709
Verwachte verzenddatum 02-05-2024
Selecteer uw uitvoering
€ 47,99 € 42,23 incl. 21% BTW
Persoonlijk advies
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Mobiel en bespaart ruimte - de Classic slanghouder 50.

Door zijn compacte constructie is de slangenhouder ideaal voor kleinere tuinen. Dankzij de ergonomische handgreep comfortabel te vervoeren. De GARDENA Classic slangenhouder 50 biedt ruimte aan een 13 mm (1/2")-slang met een lengte van 50 meter, een 15 mm (5/8")-slang van 40 meter of een 19 mm (3/4")-slang van 30 meter. Met de vrijlopende handzwengel is deze slangenhouder eenvoudig te bedienen. U kunt deze handzwengel ook inklappen voor plaatsbesparende opslag.

De slangaansluiting in de slangenhouder is afgerond, zodat de slang niet kan knikken of beschadigen. Een meedraaiende aansluitas voorkomt verdraaien van de slang bij het op- en afrollen. De geïntegreerde druppelstop voorkomt bij vervoer en na gebruik het weglopen van water. Zo verspilt u geen water en uw opslagruimte blijft droog. De zijkanten van de slangenhouder hebben de vorm van een driehoek en een laag zwaartepunt. Dat maakt hem bijzonder stabiel en hij zal niet snel kantelen. Met dit mobiele gereedschap wordt water geven leuk.

Kenmerken

Meer stabiliteit

Meer stabiliteit

De driehoeksvorm van de slanghaspel maakt dat deze zeer stabiel staat. Ook het lage zwaartepunt draagt daaraan bij. Sproeien wordt gewoon veel leuker.
Topkwaliteit product

Topkwaliteit product

GARDENA's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
Geen waterverspilling

Geen waterverspilling

Nadat de waterkraan is dichtgedraaid, kunt u de slang bevestigen aan de geïntegreerde druppelstop. Zo gaat er geen water verloren.
Ruimtebesparend opbergen

Ruimtebesparend opbergen

Dankzij zijn compacte constructie en de inklapbare zwengel is de slanghaspel goed op te bergen. U bespaart ruimte. Hij kan op de kleinste plekjes worden opgeborgen.
Mobiel gebruik in de tuin

Mobiel gebruik in de tuin

Met zijn compacte constructie is slanghaspel 50 ideaal voor mobiel gebruik in de tuin. Hij is eenvoudig en comfortabel te vervoeren dankzij de uiterst ergonomische greep.
De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

Algemeen
Garantie 5 jaar garantie
Max. capaciteit 15 mm (5/8") 50 m 13 mm (1/2"), 40 m 15 mm (5/8"), 30 m 19 mm (3/4")
Logistiek
Gewicht 2225 g
Breedte 142 mm
Lengte 398 mm
Hoogte 386 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 8007 Classic Hose Reel 50 uit de categorie Bewateren.

Categorieën