Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Slangenwagen metaal cleverroll l set

-5%
Slangenwagen metaal cleverroll l set
Slangenwagen metaal cleverroll l set
Slangenwagen metaal cleverroll l set

Slangenwagen metaal cleverroll l set

Artnr. 970591801
EAN: 4078500063494
1 op voorraad
€ 206,99 € 196,64 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, dinsdag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Slanngenwagen Metaal Large

De robuuste GARDENA CleverRoll L Metal Set slangenwagen helpt u niet alleen bij het besproeien van uw tuin, maar biedt ook ruimtebesparende opbergruimte voor uw tuinslang. Terwijl u vrolijk aan het sproeien bent, staat de slangenwagen stevig op het gazon of terras. Dankzij de speciaal gevormde poten en de verhoogde wielsteun blijft hij gegarandeerd op zijn plaats staan en kantelt hij niet. Om hem bijzonder ruimtebesparend op te bergen, kunnen zowel de standaard als de zwengel worden ingeklapt en de transportgreep omlaag worden geduwd. Een geïntegreerde slanggeleider zorgt ervoor dat de slang gelijkmatig en netjes op de haspel wordt gewikkeld.

De slangenwagen is bijzonder veerkrachtig en stabiel dankzij de metalen trommel. Dankzij de hoogwaardige materialen is hij zeer slijtvast, duurzaam en onderhoudsvrij. Het materiaal heeft een innovatieve vorstbescherming en overleeft zelfs koude vriesnachten en besneeuwde dagen ongeschonden. De slangenwagen heeft een geïntegreerde druppelstop. Deze voorkomt dat er water weglekt na gebruik of tijdens transport.

De set is direct klaar voor gebruik: Naast de robuuste CleverRoll L Metal slanghaspel worden een 40 meter lange GARDENA FLEX slang en alle benodigde Original GARDENA System- en aansluitonderdelen en een reinigingssproeier meegeleverd. De set is gemaakt in Duitsland en wordt geleverd met vijf jaar garantie. Besproeiing die altijd klaar is voor actie. Eenvoudige bediening en een veilige standaard - de juiste slangenwagen voor elke maat tuin.

Kenmerken

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 18549-27
GTIN-13/EAN 4078500063494
Specificaties
Set met aansluitstukken 1 x Flex slang, 1 x reinigingssproeier, 1 x waterstop, 3 x slangaansluiting, 2 x kraanaansluiting, 1 x adapter
Lengte slang 40 m
Diameter slang 19 mm
Vorstbescherming Ja
Garantie 5 jaar garantie
Logistiek
Gewicht 15400 g
Breedte 390 mm
Lengte 760 mm
Hoogte 465 mm

Categorieën