Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena snoeischaar b/s

Artnr. 967047801
EAN: 4078500018647
15 op voorraad
€ 18,59 € 15,24 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Sinds 1925
Achteraf betalen

Omschrijving

Roestvrijstalen ondermes, met glasvezel versterkt handvat.

De GARDENA Classic snoeischaren, met antikleefcoating op het bovenmes en een ondermes van roestvrij staal, zijn ideaal om bloemen en jonge scheuten te snoeien. De ergonomische handgrepen met softgrip op bovenste handgreep bieden maximaal comfort tijdens het snoeien. Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen. 25 jaar garantie.

Gardena CashBack actie 15%
Momenteel is er een cashbackactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een korting van 15% boven op uw aankoopbedrag ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-04-2024.

Kenmerken

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Maak uw tuin klaar voor het nieuwe seizoen met ons hoogwaardige snoeigereedschap en profiteer tegelijkertijd van 15% korting op uw aankoop. Met onze aantrekkelijke cashback-actie wordt het snoeien van uw tuin niet alleen eenvoudiger, maar ook kostenefficiënter. Ervaar de precisie en het gebruiksgemak dat ons snoeigereedschap biedt, en zorg ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.

Topkwaliteit product

Topkwaliteit product

GARDENA's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
Snoeiprincipe: Bypass

Snoeiprincipe: Bypass

De twee bladen glijden bij het snoeien langs elkaar heen. Dit zorgt voor een precieze en schone snit. De Classic snoeischaren zijn daardoor uitermate geschikt voor het snoeien van bloemen, jong hout en verse scheuten.
Comfortabele grip

Comfortabele grip

De snoeischaar ligt comfortabel in de hand door de soft grip elementen op het bovenste handvat. Dit zorgt voor een slip vast grip en vermindert de belasting op de polsen tijdens het knippen.
Veilig opbergen

Veilig opbergen

Dankzij de met één hand te bedienen veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar altijd veilig opgeborgen worden na gebruik.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Blogs

Specificaties

Algemeen
Maximum snijdiameter 20 mm
Knip type Bypass
Ondermes Roestvrij staal
Mes Precisie geslepen
Logistiek
Gewicht 183 g
Breedte 110 mm
Lengte 246 mm
Hoogte 25 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 8854 Garden Secateurs B/S uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën