Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardenma aluminium b/l snoeischaar

Gardenma aluminium b/l snoeischaar

Artnr. 967048501
EAN: 4078500018784
Verwachte verzenddatum 26-04-2024
€ 48,99 € 40,17 incl. 21% BTW
Persoonlijk advies
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Roestvrijstalen ondermes, aluminium handgrepen en verwisselbare messen.

De GARDENA Comfort snoeischaren met precisiemessen zijn perfect voor het snijden van verse takken. De extra smalle snoeikop maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te werken.

Ergonomisch gevormde metalen handgrepen met zachte, aluminium componenten aan de boven- en onderkant zorgen voor een maximaal comfort. Met praktische éénhandsvergrendeling om veilig op te bergen.

25 jaar garantie.

Gardena CashBack actie 15%
Momenteel is er een cashbackactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een korting van 15% boven op uw aankoopbedrag ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-04-2024.

Kenmerken

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Maak uw tuin klaar voor het nieuwe seizoen met ons hoogwaardige snoeigereedschap en profiteer tegelijkertijd van 15% korting op uw aankoop. Met onze aantrekkelijke cashback-actie wordt het snoeien van uw tuin niet alleen eenvoudiger, maar ook kostenefficiënter. Ervaar de precisie en het gebruiksgemak dat ons snoeigereedschap biedt, en zorg ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.

Topkwaliteit product

Topkwaliteit product

GARDENA's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
Snoeiprincipe: Bypass

Snoeiprincipe: Bypass

De twee bladen glijden bij het snoeien langs elkaar heen. Dit zorgt voor een precieze en schone snit. De Comfort snoeischaren zijn daardoor uitermate geschikt voor het snoeien van bloemen, jong hout en verse scheuten.
Comfortabele grip

Comfortabele grip

De ergonomisch vormgegeven, aluminium handvatten liggen perfect in de hand. De soft grip elementen in de handvatten zorgt voor een slip vaste grip en vermindert de belasting op de polsen tijdens het knippen.
Specifiek voordeel

Specifiek voordeel

Het blad kan geslepen worden en indien nodig worden vervangen.
Veilig opbergen

Veilig opbergen

Dankzij de met één hand te bedienen veiligheidsvergrendeling kan de snoeischaar altijd veilig opgeborgen worden na gebruik.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Blogs

Specificaties

Algemeen
Maximum snijdiameter 25 mm
Knip type Bypass
Ondermes Roestvrij staal
Logistiek
Gewicht 329 g
Breedte 110 mm
Lengte 268 mm
Hoogte 25 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 8906 Alu Garden Secateurs B/L uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën