Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena zwenksproeier aquacount

-12%
Gardena zwenksproeier aquacount
Gardena zwenksproeier aquacount
Gardena zwenksproeier aquacount
Gardena zwenksproeier aquacount

Gardena zwenksproeier aquacount

Artnr. 970546801
EAN: 4078500058094
2 op voorraad
€ 44,19 € 38,89 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Gardena Zwenksproeier Aquacount

De Gardena zwenksproeier AquaCount kan oppervlaktes van 90 tot 220 m² nauwkeurig en zonder plassen bewateren. Daarnaast beschikt deze zwenksproeier over een ingebouwde watermeter en kunt u hiermee uw eigen waterverbruik controleren.

De aquacount bedient alle vier de functies van de watermeter met slechts één knop. Functies 1 en 2 laten het totale waterverbruik zien, bijvoorbeeld per dag en per seizoen. Functie 3 geeft het exacte waterverbruik per bewateringscyclus weer en functie 4 geeft u inzicht in de stroomsnelheid in liters of gallons per minuut. De display kan worden gedraaid, zodat u hem vanuit iedere positie gemakkelijk kunt aflezen.

Bediening van de sproeier is ook heel gemakkelijk. Plaats hem op het gazon, en gebruik de schuifregelaar om het bereik te bepalen. Dit is traploos aan te passen van 7 tot 17 meter. De tuinsproeier heeft in de breedte een bereik van maximaal 13 meter. De wateraansluiting is voorzien van een roestvrij stalen, uitneembaar filter waardoor de Zwenksproeier niet door vuildeeltjes verstopt raakt. Om kalkaanslag op de spuitmondjes te verwijderen, gebruikt u de meegeleverde reinigingsnaald. Deze is opgeborgen in de draaidop van de zwenksproeier.

Kenmerken

Eén knop voor alle functies

Eén knop voor alle functies

Alle vier de functies van de watermeter worden met slechts één knop bediend. Functies 1 en 2 kunnen worden gebruikt om het totale waterverbruik apart te laten zien, bijvoorbeeld per dag en per seizoen. Functie 3 toont u het exacte waterverbruik per sproeicyclus en functie 4 geeft u inzicht in de stroomsnelheid in liters of gallons per minuut. De draaibare display kan in iedere positie gemakkelijk worden afgelezen.
Altijd precies en gelijkmatig

Altijd precies en gelijkmatig

De Zwenksproeier AquaCount zorgt continu voor gelijkmatig en zeer nauwkeurig besproeien van oppervlakken van 90 tot 220 m². Dankzij de gelijkmatige bewatering ontstaan er geen plassen.
Instelbaar bereik van sproeier

Instelbaar bereik van sproeier

Het bereik van de sproeier kan met de schuifregelaar van 7 tot 17 meter worden ingesteld. De Zwenksproeier bereikt een maximale breedte van 13 meter.
Weersbestendig

Weersbestendig

Ongeacht of het bitterkoud is of de zon warm schijnt, dankzij de vorst- en uv-bescherming kan de Zwenksproeier AquaCount het hele jaar door buiten in de tuin blijven staan.
Vorstbestendig en UV-stabiel

Vorstbestendig en UV-stabiel

Hoge duurzaamheid en het hele jaar door te gebruiken
De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 5 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 18354-20
GTIN-13/EAN 4078500058094
Specificaties
Sproeioppervlak Min 90 m²
Sproeioppervlak Max 220 m²
Sproei bereik Ø Min 7 m - max. 17 m²
Garantie 5 jaar garantie
Logistiek
Gewicht 450 g
Breedte 85 mm
Lengte 122 mm
Hoogte 435 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 18354 Oscillating Sprinkler AquaCount uit de categorie Bewateren.

Documenten & downloads

Categorieën