Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena ecoline startset

-12%
Gardena ecoline startset
Gardena ecoline startset
Gardena ecoline startset
Gardena ecoline startset
Gardena ecoline startset
Gardena ecoline startset
Artnr. 970535901
EAN: 4078500057608
6 op voorraad
€ 22,99 € 20,23 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, dinsdag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.8

Omschrijving

Gardena EcoLine Spuit En Koppelingen Startset

De EcoLine Basisset van Gardena is voor uw tuin de ideale combinatie van duurzaamheid en functionaliteit. Deze starterset met reinigingssproeier, kraanstuk, adapter, slangstuk en waterstop zorgt voor een veilige aansluiting van de tuinslang op de kraan.

De 2-in-1 sproeikop biedt verschillende gebruiksmogelijkheden en kan traploos worden ingesteld van een hardere straal voor schoonmaakwerk tot een fijne nevel om planten te besproeien. Dankzij de waterstop van deze set kunt u accessoires gemakkelijk verwisselen zonder dat u naar de kraan hoeft te lopen. De watertoevoer wordt automatisch onderbroken wanneer de sproeikop wordt verwijderd en stroomt weer zodra de nieuwe accessoire is bevestigd.

De Gardena EcoLine Set is geschikt voor tuinslangen met een diameter 1/2"-5/8" (13-15 mm) en tevens voor kranen met 26,5 mm (G 3/4") of 33,3 mm (G 1") schroefdraad. Het kraanstuk is voorzien van de slimme Anti-Splash-functie, waarmee een gebundelde waterstraal wordt geleverd om gieters, emmers en dergelijke te vullen zonder te spatten, ook als er geen slang is aangesloten. De Ecoline Basisset is uv- en vorstbestendig en kan hierdoor het hele jaar door buiten blijven.

Meer dan 90% van de kunststof die in deze set is verwerkt, is afkomstig van gerecycled materiaal, voornamelijk van huishoudelijk afval. Naast de gerecyclede kunststof wordt er voor het gebruikte roestvrij staal 35% gerecycled materiaal gebruikt.

Kenmerken

Basisset met reinigingssproeier

Basisset met reinigingssproeier

De Ecoline Basisset met kraanstuk, adapter, slangstuk en reinigingssproeier met waterstop heeft twee verschillende mogelijkheden: een gebundelde straal voor schoonmaakwerk en een zachte sproeistraal voor het sproeien in de tuin. Het sproeipatroon is soepel aan te passen.
Esthetisch ontworpen

Esthetisch ontworpen

Het uiterlijk van de Ecoline Basisset is tijdloos en stijlvol en past naadloos bij uw tuin of terras.
Duurzaam vervaardigd

Duurzaam vervaardigd

De hoogwaardige en zorgvuldig gekozen materialen bieden grote kwaliteit. Alle onderdelen van de Ecoline Basisset zijn duurzaam en stabiel.

Specificaties

commerciële referentie 18900-20
GTIN-13/EAN 4078500057608
Specificaties
Gebruik Voor kranen met 33,3mm (G 1") en 26,5mm (G 3/4") schroefdraad en voor 13mm (1/2") en 15mm (5/8") slangen
Set met aansluitstukken 1 x EcoLine reinigingssproeier, 1 x EcoLine waterstop, 1 x EcoLine slangaansluiting, 1 x EcoLine kraanaansluiting, 1 x EcoLine adapter
Vorstbescherming Ja
Garantie 5 jaar garantie
Logistiek
Gewicht 126 g
Breedte 160 mm
Lengte 243 mm
Hoogte 45 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 18900 EcoLine Basic Set uit de categorie Bewateren.

Categorieën