Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Comfort hefboomtakkenschaar smartcut

Comfort hefboomtakkenschaar smartcut

Artnr. 966617201
EAN: 4078500877305
Verwachte verzenddatum 30-04-2024
€ 102,49 € 90,19 incl. 21% BTW
Persoonlijk advies
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Aambeeld hefboomtakkenschaar, in 4 fasen dikkere takken doorknippen.

De GARDENA Comfort hefboomtakkenschaar SmartCut is een zeer krachtige en eenvoudig te gebruiken aambeeld-takkenschaar die voor verschillende snoeiwerkzaamheden kan worden gebruikt. De innovatieve gepatenteerde hefboomtechnologie maakt moeiteloos snoeien van harde takken en hard hout in vier stappen mogelijk. De hefboomfunctie wordt automatisch geactiveerd als direct snoeien niet meer gaat; het snoeien gaat daardoor snel en eenvoudig.

Met de Comfort hefboomtakkenschaar SmartCut kunnen takken met een maximale diameter van 45 mm scherp en precies worden gesnoeid. Dit wordt gegarandeerd door een hoogwaardig, aluminium aambeeld en het precisiegeslepen bovenmes met antikleefcoating. De hantering is ook uitstekend. De ovalen handgrepen garanderen een uiterst goede stabiliteit met een laag gewicht. Ergonomische handgrepen met sofgrip zorgen voor een stevige grip en comfortabel werken. Met 25 jaar GARDENA garantie.

Gardena CashBack actie 15%
Momenteel is er een cashbackactie van toepassing op dit product. U kunt via Gardena een korting van 15% boven op uw aankoopbedrag ontvangen. Klik hier voor de actievoorwaarden. Deze actie is geldig tot en met 30-04-2024.

Kenmerken

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Nu 15% CashBack op Gardena Snoeigereedschap

Maak uw tuin klaar voor het nieuwe seizoen met ons hoogwaardige snoeigereedschap en profiteer tegelijkertijd van 15% korting op uw aankoop. Met onze aantrekkelijke cashback-actie wordt het snoeien van uw tuin niet alleen eenvoudiger, maar ook kostenefficiënter. Ervaar de precisie en het gebruiksgemak dat ons snoeigereedschap biedt, en zorg ervoor dat uw tuin in optimale conditie blijft.

Topkwaliteit product

Topkwaliteit product

GARDENA's Duitse kwaliteitsproducten staan voor betrouwbare prestaties, betrouwbaarheid en voortdurende innovatie.
Hoogwaardige materialen

Hoogwaardige materialen

De schaar snoeit precies dankzij het hoogwaardige aluminium aambeeld en het precisiegeslepen bovenmes met antikleefcoating.
Voor hefboommechanisme met patentaanvraag

Voor hefboommechanisme met patentaanvraag

Dankzij het hefboommechanisme, dat automatisch wordt ingeschakeld als het nodig is, kunnen er nog hardere takken moeiteloos worden gesnoeid.
Eenvoudig snoeien

Eenvoudig snoeien

Comfortabel en eenvoudig: de hefboomtakkenschaar biedt tijdens het snoeien 250 % meer kracht.
Direct snoeien met kogellager

Direct snoeien met kogellager

De hefboomtakkenschaar snoeit direct door kogellagers. Dit functionele principe maakt het snoeien een stuk gemakkelijk, ook bij normaal snoeien, dus zonder automatisch geactiveerd hefboomfunctie.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

Algemeen
Maximum snijdiameter 45 mm
Lengte 59 cm
Knip type Aambeeld
Mes Antikleef coating
Logistiek
Gewicht 1320 g
Breedte 230 mm
Lengte 630 mm
Hoogte 35 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 8773 CSmartCut Ratchet Looper uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën