Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Care plus® tekentang tick-out ticks-2-go

Care plus® tekentang tick-out ticks-2-go
Care plus® tekentang tick-out ticks-2-go
Care plus® tekentang tick-out ticks-2-go
Care plus® tekentang tick-out ticks-2-go
Care plus® tekentang tick-out ticks-2-go

Care plus® tekentang tick-out ticks-2-go

Artnr. 38396
EAN: 8714024383965
4 op voorraad
€ 4,72 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, dinsdag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

TEKENTANG

Heb je een tekenbeet opgelopen? Een teek kan je besmetten met verschillende ziekteverwekkers, waaronder de bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken! Verwijder de teek eenvoudig, veilig en snel met de Care Plus Ticks-2-Go.

CONTROLEER JEZELF OP TEKENBETEN!

Een tekenbeet voel je nauwelijks en daarin schuilt het gevaar. Hoe sneller de teek verwijderd wordt, hoe kleiner de kans dat de teek je besmet heeft. Ben je een dagje de natuur in geweest, of heb je door hoog gras of lage begroeiing gelopen? Lekker bezig geweest in de tuin? Controleer daarna direct je hele lichaam op tekenbeten.

TEKENBEET HERKENNEN

De larve van een teek is kleiner dan een millimeter en nauwelijks met het blote oog waarneembaar. Toch kan deze ook al bijten. Kijk dus heel nauwkeurig je lichaam na. Na een beet ontstaat er vaak een rood bultje. Meestal heeft de teek zich goed vastgebeten en kun je deze nog op de plek van de beet vinden. De teek kan opgezwollen zijn door het opzuigen van bloed. Teken zoeken zorgvuldig een plekje uit om te bijten. Het kan dus zijn dat je een teek op je huid aantreft die nog niet heeft gebeten.

VEILIG VERWIJDEREN VAN DE TEEK

Een tekenbeet? De juiste behandeling bestaat ten eerste uit het correct en veilig verwijderen van de teek met de Care Plus Ticks-2-Go. Verwijder nooit een teek met je nagels, een pincet en gebruik zeker geen brandende sigaret, alcohol of zeep. Deze methodes kunnen ertoe leiden dat de teek schrikt en zijn speeksel met mogelijke ziekteverwekkers aan je afgeeft. Met de Ticks-2-Go van Care Plus verwijder je snel en veilig de volledige teek, inclusief zijn kop. Pak de teek goed vast bij de kop met de Ticks-2-Go, zo dicht mogelijk bij de huid. Trek dan de teek langzaam uit de huid.

Categorieën