Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Gardena gereedschaphouder max 60kg

Niet meer leverbaar
Gardena gereedschaphouder max 60kg

Gardena gereedschaphouder max 60kg

Artnr. 966647901
EAN: 4078500350105
Niet meer leverbaar
Persoonlijk advies
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Alles heeft zijn eigen plek - dat maakt opruimen leuk!

De GARDENA tuingereedschaphouder aan de muur is een zegen voor iedereen die weinig ruimte heeft en veel op te bergen heeft. De tuingereedschaphouder bestaat uit een aluminium lijst met houders van met glasvezel versterkt kunststof. Inclusief gegalvaniseerde stalen beugels met antisliplaag met een diameter van 18 tot 40 mm. Plaatsbesparende opslag van huis- en tuingereedschap, combisysteem-gereedschap (bijv. bezems, harken of schoffels), Original GARDENA System aansluitgereedschap (bijv. sproeiers, spuiten) of andere accessoires (zoals scharen).

Nu is alles in een oogopslag zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk. En als u kiest - u kunt het gereedschap eenvoudig combineren naar de klus. Dat is slim, leuk, en maakt het werken in de tuin gemakkelijker. Iedere beugel heeft een totaal draagvermogen van 10 kg. De totale belasting van de tuingereedschaphouder is max. 60 kg. De houder wordt compleet met schroeven en pluggen geleverd.

LET OP DIT IS EEN UITLOPEND ARTIKEL!
Staat er bij een product ''Niet meer leverbaar'' dan is iemand u helaas voor geweest en kunnen wij het product NIET meer leveren!
Als een product is uitverkocht en u heeft het toch besteld, dan zullen wij het aankoopbedrag z.s.m. terugstorten.

Specificaties

commerciële referentie 3501-20
GTIN-13/EAN 4078500350105
Specificaties
Gebruik Ruimtebesparende opslag van huis- en tuingereedschap
Garantie 25 jaar garantie
Logistiek
Gewicht 1029 g
Breedte 122 mm
Lengte 737 mm
Hoogte 62 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 3501 Tool Rack uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën