Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Fillpartner combihandle aspen - chainsaw

Fillpartner combihandle aspen - chainsaw
Fillpartner combihandle aspen - chainsaw
Fillpartner combihandle aspen - chainsaw
Fillpartner combihandle aspen - chainsaw
Fillpartner combihandle aspen - chainsaw

Fillpartner combihandle aspen - chainsaw

Artnr. 76201
EAN: 8718254023219
2 op voorraad
€ 119,39 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Fillpartner Combihandle Chainsaw voor kettingzaag tbv 5Liter Aspen of Power Cans

Handig combisysteem waarin de 5 liter can van Aspen of Husqvarna Power in één hand met de kettingzaagolie meegenomen kan worden. Zodat u niet hoeft over te gieten wat zorgt voor knoeien! Tevens is deze combihandle standaard uitgerust met de Autofiller van Fillpartner. Deze automatische schenktuit stopt automatisch wanneer het tankje van de machine vol zit.

De ideale set wanneer u met uw kettingzaag werkt..

U hoeft dus geen benzine meer over te tanken. Dit is veiliger en bespaart veel tijd en daarbij knoeit u minder. De oliefles kunt u eenvoudig los bijvullen en daarna aan de Combihandle terugschuiven. Wilt u nog sneller werken? Neem dan een tweede gevulde oliefles mee naar de zaagplek! De Combihandle heeft een houder voor het opbergen van twee vijlen, een bougiesleutel en de dop van de benzinejerrycan. Daarnaast kunt u in het extra opbergvak losse spullen vervoeren zoals een ketting, platte vijl, bougie of ander gereedschap.

...maar ook voor uw heggenschaar en bosmaaier

Gebruikt u de kettingzaag niet meer, dan kunt u de Combihandle gemakkelijk ombouwen naar een set voor heggenschaar of bosmaaier. In plaats van de oliefles schuift u de spuitbushouder (OPTIONEEL) aan de Combihandle. Zo heeft u het smeermiddel voor de messen van de heggenschaar altijd bij de hand tijdens het werk! Bewaar de platte vijl voor het scherpen van de messen in de vijlhouder of in het extra opbergvak. Schuif in plaats van de oliefles de bosmaaieraccessoirehouder (OPTIONEEL) op de Combihandle. Zo bergt u gemakkelijk het bosmaaierdraad, een blokkeerpen, een zijkniptang en extra vaste messen op. Het vet voor de bosmaaierkop legt u samen met andere kleine spullen in het extra opbergvak.

De voordelen op een rij

*De benzinejerrycan is uitwisselbaar. Nooit meer overtanken en knoeien.
*De oliefles schuift erop en eraf. Dit maakt het bijvullen van olie in de zaag gemakkelijk.
*De Autofiller is bevestigd aan de Combihandle. Zo raakt deze niet kwijt en blijft hij schoon, omdat hij niet op de grond gelegd hoeft te worden als de benzinejerrycan gewisseld wordt.
*Verplichte vlamsticker is altijd goed zichtbaar.
*Levenslang bruikbaar. Het verplichte UN- keurnummer zit immers op de nieuwe benzinejerrycan. U hoeft de Combihandle dus niet elke 5 jaar te vernieuwen zoals bij combitanks het geval is.
*De Fillpartner Combihandle is uit te breiden met accessoires voor heggenschaar en bosmaaier. Alles bij de hand, het hele jaar door.

Let op:

Dit product wordt geleverd exclusief de volgende getoonde accessoires:

  • Combisleutel
  • Vijlen/houders
  • Brandstof

Kenmerken

Opgeruimd werkt beter

Opgeruimd werkt beter

Voor het opbergen van de oliefles, de spuitbushouder en de bosmaaieraccessoirehouder levert Fillpartner een rail voor wandmontage in uw werkplaats of transportbus. Hiermee kunt u de Combihandle-accessoires goed en overzichtelijk opbergen.
Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

U hoeft dus nooit meer over te tanken. Dit is veiliger en bespaart veel tijd en knoeien. Bovendien raakt u de Fillpartner Autofiller nooit meer kwijt, want deze is bevestigd aan de centrale beugel.
Alles bij de hand

Alles bij de hand

De Combihandle is uit te breiden met accessoires voor heggenschaar en bosmaaier. Alles bij de hand, het hele jaar door.
Schoon en veilig

Schoon en veilig

De oliefles kunt u eenvoudig los bijvullen en daarna aan de Combihandle terugschuiven. Geen geknoei meer met overgieten en u voldoet aan alle regelgeving!

Documenten & downloads

Categorieën