Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Omschrijving

De GARDENA combisystem-sneeuwschuiver KST 50 met uitstekende kenmerken.

Brede, afgeronde rand voor meer stabiliteit. Hoge zijkanten zodat de sneeuw in de schop blijft. Optimale hoek om efficiënt te schoppen. Fijne oppervlakte structuur zodat de sneeuw niet blijft plakken in de schop en brede ribben zodat de sneeuw makkelijk glijdt. Scheprand in kunststof – licht, maar toch stevig.

Bestendig tot -40°C en tegen zout. Stil, schuurbestendig en flexibel. Deze sweenschop heeft een werkbreedte van 50 cm. Ideaal voor alle ondergronden. Vooral geschikt voor oneven ondergronden, zoals stenen en paden. De sneeuwschop is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 130 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

Kenmerken

Van

Van

Het systeem is ruim 30 jaar goed en eenvoudig; insteken, vastdraaien, muurvast! Er zijn ruim 60 verschillende combisystem hulpstukken verkrijgbaar zoals, de schoffels, de harken, de bezems etc. Dat is pas slim tuinieren!
Robuust en effectief

Robuust en effectief

De brede rand van de sneeuwschuiver zorgt voor grote stabiliteit en de hoge zijkanten voorkomen het zijdelings wegglijden van de sneeuw. Sneeuw blijft niet plakken dankzij de fijne oppervlakte.
Licht en robuust

Licht en robuust

De GARDENA combisystem-sneeuwschuivers zijn gemaakt van robuust-, slijtvast- en flexibel kunststof. Dit maakt het werken extra licht en is het geschikt voor universeel gebruik - ook voor oneffen ondergrond. Sneeuwruimen in stilte.
Bestand tegen kou en zout

Bestand tegen kou en zout

De sneeuwschuiver is een betrouwbaar hulpmiddel, zelfs in de laagste temperaturen. Het is bestand tegen temperaturen tot -40 ° C, ook tegen zout.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

Algemeen
Werkbreedte 50 cm
Logistiek
Gewicht 1220 g
Breedte 111 mm
Lengte 500 mm
Hoogte 435 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 3241 combisystem Snow Shovel KST 50 uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën