Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Omschrijving

Om eenvoudig ijs en vastgetrapte sneeuw te verwijderen.

Het hele jaar door te gebruiken – ook voor het verwijderen van vuil. Blad van verenstaal voor goede resultaten. Blad verwisselbaar. Aanbevolen steellengte: 130 cm. Werkbreedte: 15 cm. 25 jaar garantie.

Kenmerken

Van

Van

Het systeem is ruim 30 jaar goed en eenvoudig; insteken, vastdraaien, muurvast! Er zijn ruim 60 verschillende combisystem hulpstukken verkrijgbaar zoals, de schoffels, de harken, de bezems etc. Dat is pas slim tuinieren!
Geschikt voor alle stelen

Geschikt voor alle stelen

GARDENA combisystem producten passen allemaal op de GARDENA combisystem stelen. Of uw steel is gemaakt van hout of aluminium, of ontworpen om uw rug te sparen, het is geheel aan u.
De effectieve manier om ijs en vuil te verwijderen

De effectieve manier om ijs en vuil te verwijderen

Met een werkbreedte van 15 cm is de combisystem-ijsschraper het juiste gereedschap voor het verwijderen van gevaarlijke ijsplekken, vastgetrapt sneeuw en hardnekkig vuil.
Overtuigend materiaal gebruik - overtuigende technologie

Overtuigend materiaal gebruik - overtuigende technologie

Het blad van verenstaal van de GARDENA combisystem-ijsschraper is verwisselbaar voor het moeiteloos verwijderen van ijs en vuil.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

Algemeen
Werkbreedte 15 cm
Logistiek
Gewicht 561 g
Breedte 29 mm
Lengte 150 mm
Hoogte 253 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 3250 combisystem Ice Scraper 15 uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Documenten & downloads

Categorieën