Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Burntec hydrogel brand/schaafwonden kl.

Burntec hydrogel brand/schaafwonden kl.
Burntec hydrogel brand/schaafwonden kl.
Burntec hydrogel brand/schaafwonden kl.

Burntec hydrogel brand/schaafwonden kl.

Artnr. 300116
Verzonden binnen 5-8 werkdagen
€ 7,79 incl. 9% BTW
Persoonlijk advies
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Burntech Hydrogel Dressing 12x12cm

  • Revolutionaire Brandwond en schaafwond behandeling

Innovatief en Veelzijdig

BurnTec is ontworpen voor de behandeling van brandwonden van verschillende gradaties en oorzaken. Dit omvat eerste-, tweede-, en derdegraads brandwonden veroorzaakt door thermische, chemische of elektrische factoren, maar ook schaafwonden, laceraties, open fracturen, insectenbeten, zwellingen, kneuzingen en zelfs verse tatoeages.

Speciaal Ontworpen voor Tactical Operators

Dankzij de vaste vorm is BurnTec ideaal voor gebruik door tactische operators. Het is eenvoudig in gebruik, zelfs in situaties met weinig licht, en vereist minimale training. Het Nederlandse leger gebruikt reeds de grote BurnTec gezichtsmasker vanwege zijn vele voordelen.

Geavanceerde Hydrogel Technologie

BurnTec onderscheidt zich van andere eerste hulpmiddelen door zijn unieke vaste hydrogelbasis. De hydrogel voorkomt verspilling en laat zich gemakkelijk bevestigen met verband of andere fixatiemiddelen.

Gebruiksvriendelijk en Veilig

BurnTec is eenvoudig aan te brengen en te gebruiken, zelfs onder stressvolle omstandigheden, ideaal voor hulpdiensten zoals ambulance, politie en brandweer. De hydrogel koelt de wond, vermindert de kans op infecties en plakt niet aan de wond. Het is doeltreffend tegen een breed scala aan huidaandoeningen, waaronder zonverbranding, insectenbeten, en meer.

Duurzame Samenstelling

De hydrogel bestaat uit natuurlijke en synthetische stoffen, waaronder polyvinylpyrrolidone en Polyethylene glycol, en is veilig voor gebruik op alle huidtypes.

Essentieel voor Eerstehulpverlening

BurnTec is nu een standaardonderdeel van de tactische beenkits die wij leveren aan de Nederlandse en Belgische politie en justitie, vanwege zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak in stressvolle situaties.

Categorieën