Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Omschrijving

Voor het bijeenharken van bladeren en grasresten.

De GARDENA combisystem kunststof verstelbare bladhark is ideaal voor het bijeenharken van bladeren, grasresten en ander tuinafval. De werkbreedte is eenvoudig instelbaar van 35 tot 52 cm, voor het bijeenharken van fijn of grof materiaal. De verstelbare bladhark is te gebruiken in combinatie met alle GARDENA combisystem stelen. GARDENA adviseert een lengte van 130 of 150 cm, afhankelijk van de lichaamslengte. De garantie bedraagt 25 jaar.

Kenmerken

Robuust

Robuust

De GARDENA combisystem verstelbare bladhark is gemaakt van hoogwaardig kunststof.
Rammel vrije verbinding

Rammel vrije verbinding

Schuif het combisystem gereedschap in de steel en draai deze vast met de vastzetschroef. Deze beproefde techniek zorgt voor een rammelvrije verbinding.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.
Past op alle stelen

Past op alle stelen

GARDENA combisystem gereedschappen passen op alle GARDENA combisystem stelen, of het nou om een houten of aluminium steel gaat.
Verstelbaar

Verstelbaar

De afstand tussen de tanden is instelbaar met het oog op fijn of grof harken. Daarbij is een werkbreedte van 35 tot 52 cm mogelijk.

Specificaties

Algemeen
Werkbreedte 35-52 cm
Logistiek
Gewicht 520 g
Breedte 75 mm
Lengte 350 mm
Hoogte 500 mm

Categorieën