Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Door de enorme voorjaarsdrukte kan het zijn dat u iets langer moet wachten op uw product(en).
We vragen uw geduld en ook om liever geen contact op te nemen met onze klantenservice. Ook een aantal klantenservicemedewerkers helpen mee met in/uitpakken. Bedankt!
Lees meer

Onderdelen Husqvarna Group

Een machine is zo goed als de service die het krijgt. Met het juiste onderhoud en onderdelen, zal het optimale prestaties blijven leveren gedurende zijn gehele werkzame leven. Lees meer

Originele Husqvarna service en onderdelen
Onze product ontwikkeling begint altijd met u als gebruiker centraal te stellen, om uw werk minder inspannend en efficiënter te maken. Dit is ook de reden waarom elk onderdeel in een Husqvarna machine streng is getest om te waarborgen dat het optimaal samenwerkt met alle andere onderdelen. Deze interactie levert de betrouwbaarheid en de kenmerken op dieu mag verwachten van een Husqvarna, terwijl goed onderhoud en het gebruik van de juiste onderdelen betekent dat uw machine op de lange termijn veilig, betrouwbaar en economisch functioneert. Met andere woorden: originele Husqvarna service en onderdelen kunnen de optimale prestatie uit uw Husqvarna machine halen.