Wegens de voorjaarsdrukte en leveringsproblemen bij onze leveranciers kan het helaas zo zijn dat uw bestelling later zal worden geleverd dan u bent gewend. Dit geldt alleen voor producten welke niet op voorraad zijn. Wij vragen u om uw begrip en over levertijden geen contact op te nemen, wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verzenden.
Inloggen
0 € 0

Een machine is zo goed als de service die het krijgt. Met het juiste onderhoud en onderdelen, zal het optimale prestaties blijven leveren gedurende zijn gehele werkzame leven. Lees meer

Originele Husqvarna service en onderdelen
Onze product ontwikkeling begint altijd met u als gebruiker centraal te stellen, om uw werk minder inspannend en efficiënter te maken. Dit is ook de reden waarom elk onderdeel in een Husqvarna machine streng is getest om te waarborgen dat het optimaal samenwerkt met alle andere onderdelen. Deze interactie levert de betrouwbaarheid en de kenmerken op dieu mag verwachten van een Husqvarna, terwijl goed onderhoud en het gebruik van de juiste onderdelen betekent dat uw machine op de lange termijn veilig, betrouwbaar en economisch functioneert. Met andere woorden: originele Husqvarna service en onderdelen kunnen de optimale prestatie uit uw Husqvarna machine halen.