Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Door de enorme voorjaarsdrukte kan het zijn dat u iets langer moet wachten op uw product(en).
We vragen uw geduld en ook om liever geen contact op te nemen met onze klantenservice. Ook een aantal klantenservicemedewerkers helpen mee met in/uitpakken. Bedankt!
Lees meer

Bedrijven

Bestel je op bedrijfsnaam, een overheidsinstantie of een school? Bestel via Wolfswinkel Zakelijk. Een gedreven team van specialisten die weten waar over ze praten met een passie voor B2B, service en snelheid. Voor iedereen met een KvK-nummer die op zoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier voor zakelijke aankopen.
We willen je leren kennen. We denken met je mee. En we nemen je werk uit handen. Hieronder de drie voordelen van Wolfswinkel Zakelijk op een rij.

Razendsnelle service

Lange wachttijden aan de telefoon zijn bij ons taboe. Op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. En je bestelling heb je morgen* al op locatie!

Offerte op maat

We bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften. En een prijs die lager wordt wanneer je meer bij ons bestelt.

Kopen op rekening

Na een krediet check betaal je als bedrijf of overheid niet vooraf, maar achteraf binnen 30 dagen! Wel zo gemakkelijk.
Eventueel voegen wij uw ordernummer en/of referentie toe aan de pakbon & factuur.

Voor vragen bel met 055-3781642 of mail naar [email protected]

Meeprofiteren van deze drie voordelen?

Volg dan de stappen rechts op deze pagina.

Bent u al klant bij ons?

En wilt u ook online bestellen en tevens al uw historie terug zien? Creëer een account op onze webshop, en neem daarna even contact op met onze klantenservice.

Telefonisch: 055-3781642 Mail: [email protected]

 

*Morgen is voor 80% van de bestellingen mogelijk, wij informeren u altijd wanneer deze ''snelle'' service iets langer duurt.

Voor nieuwe klanten

1: Creëer een account op onze webshop
2: Mail naar [email protected] uw KVK gegevens
3: Wij zullen uw registratie compleet maken die u reeds heeft gedaan doormiddel een debiteur nummer aan te maken.
4: 3 a 4 uur later is de webshop klaar voor gebruik, en kunt u op rekening uw goederen bestellen. (na check bij BKR, mocht deze niet gunstig uitvallen kunt u ook altijd nog met ideal, creditcard of PayPal betalen)