Door het mooie weer is het erg druk bij onze logistiek en klantenservice, het kan zijn dat uw pakket en of vraag een vertraging heeft van enkele werkdagen. Wij vragen uw begrip.
Inloggen
0 € 0,00

Pagina niet gevonden

1 - 6, van 6
Resultaten per pagina:

Corona update - Lockdown

De landelijke lockdown in Nederland betekent een gedeeltelijke lockdown voor ons. Wat kan er wel en wat kan er niet? ❌ Onze winkel is voorlopig gesloten. Bij ons kunt u niet winkelen op afspraak, gezien het hoge aantal besmettingen vinden wij dit niet verantwoord. ✅ Afhalen is mogelijk (indien vooraf besteld) ✅ Onze werkplaats mag open blijven. ✅ Zakelijke gebruikers kunnen zonder afspraak aan onze balie een bestelling plaatsen. ✅ Webshop bestellingen worden gewoon normaal verzonden.    Voor een bezoek aan onze afhaalbalie gelden volgende voorwaarden:    - U bent gezond en heeft geen klachten    - U houdt uw bezoek zo kort mogelijk    - U houdt 1,5 meter afstand    - Vermijd fysiek contact Particulier: - Producten kunnen telefonisch of via onze webshop worden besteld. Hierbij kunt u kiezen voor de optie afhalen.      De Rijksoverheid heeft hiervoor de volgende regels opgesteld: u bestelt vanuit huis, online of met de telefoon; het afhaalpunt bij de winkel is buiten; u kunt spullen alleen afhalen in een bepaald tijdslot; u haalt uw spullen af in uw eentje; er zit minimaal 4 uur tussen bestellen en afhalen. - Het brengen en halen van machines/gereedschappen voor onderhoud en reparatie is mogelijk. (graag zoveel mogelijk op afspraak) - Het passen van kleding en schoenen is niet mogelijk. Zakelijk (B2B): - U kunt uw bestelling plaatsen aan een afhaalbalie met mondkapje. Graag uw bestelling zoveel mogelijk vooraf plaatsen via webshop, e-mail of telefoon. - Het brengen en halen van van machines/gereedschappen voor onderhoud en reparatie is mogelijk. (graag zoveel mogelijk op afspraak) Wij zijn op de volgende manieren te bereiken: Telefoon: 055-378 1214 WhatsApp: 055-378 1214 E-mail: klantenservice@wolfswinkel.nl

Kan ik Euro 95 E10 benzine gebruiken in mijn tuinmachine?

E10 brandstof in mijn tuinmachine(s) kan dat? Voor tuinmachines met een tweetaktmotor raden wij aan om geen Euro 95 E10 te gebruiken. Tweetaktmotoren kunnen namelijk niet goed tegen agressieve bestanddelen.

David Dominicus

Wij zijn al sinds jaar en dag de distributeur van David Dominicus uit Duitsland. Zij hebben een zeer groot Bosbouw, Hoveniers, Outdoor & Jacht assortiment. De gunstige prijzen uit Duitsland vallen in Nederland zeer gunstig.

In 7 tips je tuin herfstklaar!

De zomer loopt helaas op zijn eind. Voor sommige een diep dal voor een ander om nu nog meer te genieten van het buitenleven en de tuin klaar te maken voor de herfst die er komen gaat! Hoe? Bekijk onze tips eens.

Husqvarna 572 XP de nieuwe generatie 70cc kettingzaag

18 augustus was het dan eindelijk zo ver, de lancering van de nieuwe 572 XP en nieuwe ketting c85. Praktijk Centrum Bomen was als enige Nederlandse opleider aanwezig bij deze lancering. We vertellen graag meer over dit nieuwe product.

Natuurmonumenten Ledenvoordeel

Natuurmonumenten medewerkers gebruiken het professionele gereedschap van Wolfswinkel al jaren. Daarom biedt Wolfswinkel Groentechniek de tuinliefhebbers onder de Natuurmonumenten leden nu korting op het uitgebreide assortiment.