Wegens de voorjaarsdrukte en leveringsproblemen bij onze leveranciers kan het helaas zo zijn dat uw bestelling later zal worden geleverd dan u bent gewend. Dit geldt alleen voor producten welke niet op voorraad zijn. Wij vragen u om uw begrip en over levertijden geen contact op te nemen, wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verzenden.
Inloggen
0 € 0

Pagina niet gevonden

1 - 8, van 8
Resultaten per pagina:

VACATURE: Administratief medewerker Debiteuren- Crediteurenbeheer & Klantenservice

FULLTIME (32-38 uur per week) Werk jij gestructureerd en nauwkeurig en ben jij een ster in het verwerken en analyseren van cijfers? Kun jij snel schakelen, ben jij een echte...

VACATURE: Logistiek medewerker ORDERPICKER / INPAKKER (M/V)

PARTTIME (16-24 uur) Wil jij een baan waarbij de tijd voorbij vliegt en je niet stil hoeft te zitten? Ben jij gemotiveerd, een echte aanpakker en werk jij nauwkeurig...

Corona update

Wat kan er wel en wat kan er niet? ✅ Winkelen is mogelijk echter op sommige plaatsen in onze winkel is het onmogelijk op 1,5 meter afstand te houden. In deze ruimtes vragen wij u een mondkapje te dragen. ✅ Afhalen is mogelijk ✅ Onze werkplaats is gewoon geopend. ✅ Webshop bestellingen worden gewoon normaal verzonden.    Voor elk soort bezoek aan onze winkel gelden volgende voorwaarden:    - U bent gezond en heeft geen klachten    - U houdt uw bezoek zo kort mogelijk    - U houdt 1,5 meter afstand    - Vermijd fysiek contact Particulier & Zakelijk (B2B): Plaats uw bestelling zoveel mogelijk online zodat u deze alleen hoeft af te halen aan onze afhaalbalie. U bezoekt onze winkel zoveel mogelijk alleen, en komt niet met het gehele gezin. Het brengen en halen van machines/gereedschappen voor onderhoud en reparatie is mogelijk.

Kan ik Euro 95 E10 benzine gebruiken in mijn tuinmachine?

E10 brandstof in mijn tuinmachine(s) kan dat? Voor tuinmachines met een tweetaktmotor raden wij aan om geen Euro 95 E10 te gebruiken. Tweetaktmotoren kunnen namelijk niet goed tegen agressieve bestanddelen.

David Dominicus

Wij zijn al sinds jaar en dag de distributeur van David Dominicus uit Duitsland. Zij hebben een zeer groot Bosbouw, Hoveniers, Outdoor & Jacht assortiment. De gunstige prijzen uit Duitsland vallen in Nederland zeer gunstig.

In 7 tips je tuin herfstklaar!

De zomer loopt helaas op zijn eind. Voor sommige een diep dal voor een ander om nu nog meer te genieten van het buitenleven en de tuin klaar te maken voor de herfst die er komen gaat! Hoe? Bekijk onze tips eens.

Husqvarna 572 XP de nieuwe generatie 70cc kettingzaag

18 augustus was het dan eindelijk zo ver, de lancering van de nieuwe 572 XP en nieuwe ketting c85. Praktijk Centrum Bomen was als enige Nederlandse opleider aanwezig bij deze lancering. We vertellen graag meer over dit nieuwe product.

Natuurmonumenten Ledenvoordeel

Natuurmonumenten medewerkers gebruiken het professionele gereedschap van Wolfswinkel al jaren. Daarom biedt Wolfswinkel Groentechniek de tuinliefhebbers onder de Natuurmonumenten leden nu korting op het uitgebreide assortiment.