Wegens de zomerdrukte en leveringsproblemen bij onze leveranciers kan het helaas zo zijn dat uw bestelling later zal worden geleverd dan u bent gewend. Dit geldt alleen voor producten welke niet op voorraad zijn. Wij vragen u om uw begrip en over levertijden geen contact op te nemen, wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verzenden.
Inloggen
0 € 0

Het merk voor Vuur, Licht, Barbecue, Outdoor Cooking en Bushcraft Lees meer

De geschiedenis van Petromax begint bij de ontwikkeling van de petroleum hoge druk lampen meer dan 100 jaar geleden. Een icoon…!! Petromax is een sterk merk wat wereldwijd bekend is en geprezen wordt om zijn kwaliteit. Naast de bekende hoge druk lamp ontwikkeld en produceert men onder de naam Petromax artikelen die aansluiten bij het buitenleven/koken.

De kracht van Petromax is de naamsbekendheid en de bedrijfsfilosofie. Elk artikel behoud zijn traditie. Door toevoeging van innovatie en een hoge kwaliteitsnorm is Petromax in staat om de beste en meest doordachte artikelen op de markt te brengen.

Petromax loopt voorop in het outdoor en outdoor cooking segment. Wereldwijd wordt Petromax verkocht. Vele consumenten prijzen petromax tijdens het moment van gebruik!