Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Door de enorme voorjaarsdrukte kan het zijn dat u iets langer moet wachten op uw product(en).
We vragen uw geduld en ook om liever geen contact op te nemen met onze klantenservice. Ook een aantal klantenservicemedewerkers helpen mee met in/uitpakken. Bedankt!
Lees meer

Anti Teek & Insect Middelen & Kleding

Wij zijn al jaren de specialist voor bescherming van de teek!

Al jaren hebben wij de webshop antiteekshop.nl deze webshop deze webshop was in 2011 geboren uit de vraag van de consument en professional waar ze zich kunnen beschermen tegen de ziekte van lyme / de Borrelia-bacterie. Lees meer

Waarom je zelf beschermen tegen de teek?

Teken zijn kleine spinachtige parasieten en met het blote oog bijna onzichtbaar. Ze blijven in leven door zich bij 'gastheren', dieren en mensen, te voeden met bloed. Tot zover is het ook nog geen probleem, In Nederland is gemiddeld één op de vijf teken (20 procent) besmet met de Borrelia bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken.

Wanneer ontdek je een teek?

Vaak ontdek je een teek pas nadat het zich in je huid heeft vastgebeten en volgezogen met bloed. Controleer jezelf daarom goed, nadat je in gras, struikgewas of heide bent geweest. Verstandig is om je zelf te laten controleren door je partner of iemand anders. Teken zoeken namelijk plekjes op die je zelf niet gemakkelijk kan zien. Denk aan de, bil, oksel, kniholtes, lies enz.

Wanneer zijn teken actief?

Teken zijn er altijd! Maar worden actief vanaf 7°C / 8°C tussen Maart en Oktober

Hoe bescherm ik me zelf tegen teken?

Wij hebben in het assortiment Anti-Teek kleding van Rovince, wanneer je de Ergoline broek draag in combinatie met de Sokken Sokken ben je al voor 80% het beste beschermt tegen teken! Tuurlijk is de Blouse en de Fleece jas ook belangrijk maar deze vangt ''slechts'' 20% van de teken op.(mits bij gewoon wandelen, wanneer u gaat ''struinen'' dan moet u volldig beschermt zijn!