Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment

Werkplaats

Alle merken zijn welkom, specialisme in de Husqvarna Group

Bij Wolfswinkel Groentechniek bent u aan het juiste adres voor alle het onderhoud, reparaties en keuringen aan bos, tuin & park machines. Wij verzorgen dit voor alle merken die in Nederland gevoerd worden, echter wij zijn gespecialiseerd in de Husqvarna Group, dit is onze passie en alle kennis betreffende de merken Husqvarna, Jonsered, McCulloch, Flymo, Partner & Gardena is in huis.

Husqvarna Group onderdelen magazijn

Door ons grote Husqvarna Group onderdelen magazijn (ruim 20.000 verschillende onderdelen) zijn reparatie's en machines voor onderhoud snel weer klaar. Ook hebben wij de service klaar terwijl u wacht (wanneer mogelijk) hier moet echter wel een afspraak voor gemaakt worden.

Binnen 72 uur is uw handgedragen machine weer klaar

In 80% van de gevallen zijn de hand machines van de merken Husqvarna Jonsered McCulloch Fymo Gardena die gebracht zijn voor onderhoud, reparatie of keuring binnen 72 uur weer klaar om opgehaald te kunnen worden.

Binnen 5 werkdagen is uw maaimachine of maairobot/automower weer klaar

In 90% van de gevallen zijn de grasmaaiers van de merken Husqvarna Jonsered McCulloch Gardena die gebracht/opgehaald zijn voor onderhoud of reparatie binnen 5 werkdagen weer klaar om opgehaald te kunnen worden. Het brengen kan iets langer duren omdat wij ritten efficient indelen op postcode gebied.

Klaar terwijl u wacht (met een bakje koffie of thee)

Niets is vervelenders dat u bezig bent met uw klus en uw machine doet het niet meer. Voor bedrijven en mensen met spoed hebben wij een speciale service klaar terwijl u wacht (wanneer mogelijk) hier moet echter wel even vooraf gebeld over worden of er een monteur beschikbaar is.

Gebruik originele onderdelen

Uw heeft een kwaliteits machine gekocht en u wilt natuurlijk ook dat deze machine goed onderhouden/gerepareerd word, om de kwalitiet te waarborgen gebruiken wij alleen maar ORGINELE onderdelen van de Husqvarna Group

Halen & Brengen

Wanneer u dit wenst hebben wij in onze regio een dienst voor het halen & terug brengen van uw machines dit zijn machines die in normale personen autos niet vervoerd kunnen worden, dit is volledig gratis!

Leenmachine

Wanneer wij de machine tijdens het gestelde reparatie termijn niet klaar hebben proberen wij altijd een oplossing te zoeken daarin, denk dan bijvoorbeeld aan een leenmachine met de zelfde capaciteit.

Ons gepassioneerde team staat voor u en uw machine klaar.