Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment

Klachtenafhandeling

Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop bij Wolfswinkel Groentechniek VOF! Wij doen er alles aan om u als klant tevreden te krijgen en te houden. Het verbeteren van onze service is iets waar wij voortdurend aan werken. Is de aankoop niet zoals verwacht of wilt u bijvoorbeeld een andere maat? Geen probleem! U kunt bij ons binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Ook wanneer het een actie product betreft. Heeft u het product al gebruikt of is het beschadigd? Dan kunnen wij de hierdoor ontstane waardevermindering bij u in rekening brengen. Natuurlijk kunt u kleding, schoenen en vergelijkbare producten wel eerst passen. (https://www.wolfswinkel.nl/klantenservice/retourneren)

Wat doe ik als ik een verkeerd artikel heb ontvangen?

Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg. Toch kan het een keer mis gaan. Heeft u een product ontvangen welke u niet heeft besteld? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Wij zorgen ervoor dat u kosteloos het goede product ontvangt.

Hoe werkt onze klachtenprocedure?

Wolfswinkel Groentechniek VOF staat voor tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service of een product dan horen wij dit graag. Laat het ons dan schriftelijk weten per e-mail ([email protected]) of per post (Wolfswinkel Groentechniek VOF, t.a.v. Klacht, Krimweg 13A, 7351 AS Hoenderloo). Wij gaan uw klacht onderzoeken en wij zullen hierop inhoudelijk binnen 14 dagen reageren.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).