Mocht een product niet aan uw wensen voldoen, kan deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen aan ons geretourneerd worden.
De producten dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien te zijn van de originele verpakkking en niet gebruikt of beschadigd te zijn.
Let op alle zendingen naar ons dienen voorzien te zijn van een retourpakbon!

Deze retourpakbon kunt u aanmaken in uw account.

  • Ga naar uw account
  • Ga naar uw bestellingen
  • Klik de bestelling aan waar uit u de atikel(en) uit wil retourneren
  • Als de order niet ouder is dan 14 dagen kunt u hier de button aanklikken retourneren
  • Vul dit formulier zo volledig mogelijk in
  • Binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een retourbon in uw mail deze moet mee gezonden worden met de geretourneerde artikel(en)

Zendingen zonder retourbon kunnen wij niet behandelen.

In geval van retournering zal de terugbetaling van het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending binnen 14 dagen worden voldaan.

Kosten voor het verzenden van de klant naar Wolfswinkel Groentechniek worden niet vergoed.
Retourzendingen zijn in alle gevallen voor risico van de koper.

Wolfswinkel Groentechniek VOF vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten Wolfswinkel Groentechniek VOF in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Wolfswinkel Groentechniek VOF aanbiedt het product zelf af te halen, mag Wolfswinkel Groentechniek VOF wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wolfswinkel Groentechniek VOF gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

De retourzending kunt u op de volgende wijze adresseren:

Wolfswinkel Groentechniek Webshop
t.a.v. Retouren
Krimweg 13A
7351 AS Hoenderloo (Nederland)

Modelformulier voor herroeping (PDF) (WORD)