Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment

Reviewbeleid

Misschien heb je al gemerkt dat we samenwerken met Kiyoh, een onafhankelijk review platform. We vinden het ontzettend belangrijk om de feedback van onze klanten te horen en hierop te reageren om onze service continu te verbeteren. Bij Kiyoh worden alle reviews geverifieerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze echt zijn. Op deze manier kun je als nieuwe bezoeker een goed gevoel krijgen bij onze online winkel en beoordelen of onze service en producten aan jouw verwachtingen voldoen. We hopen dat je een geweldige ervaring hebt bij Wolfswinkel Groentechniek!

Betrouwbare beoordelingen: Gegarandeerd geverifieerd
Bij Kiyoh doen ze er alles aan om alleen echte beoordelingen te plaatsen en onrechtmatige beoordelingen te filteren. Ze hebben ingebouwde barrières om onrechtmatige reviews te identificeren en hun specialisten doen verder onderzoek bij gerapporteerde beoordelingen. Bij Wolfswinkel Groentechniek kunnen we een beoordeling niet aanpassen of verwijderen, maar we reageren wel om eventuele klachten op te lossen. We tonen ook negatieve ervaringen en alleen de klant zelf kan een gegeven review aanpassen.

Voor ons is het belangrijk dat we betrouwbare beoordelingen ontvangen. Daarom kan elke klant slechts één beoordeling schrijven over hun ervaringen met ons bedrijf. Zo voorkomt Kiyoh misbruik en zorgen ze ervoor dat de reviewscore niet kan worden beïnvloed. Als je echter een andere dienst of ander product bij ons hebt gekocht, kun je meer dan één beoordeling geven.

Als je meer wilt weten over het reviewsysteem, kun je altijd terecht op de website van Kiyoh. Wij zijn open en transparant over hoe ons reviewsysteem werkt en staan klaar om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden.

Meer weten over Kiyoh?
Via de volgende link kunt u meer informatie vinden over het reviewbeleid van Kiyoh.