Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment

Bedrijfskleding Merken

Als (werk)kledingspecialist, kunnen wij u een volledig bij uw passend pakket kleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen aanbieden.

Deze kleding wordt zorgvuldig ingekocht bij Europese leveranciers. Wij hebben bewust de keuze gemaakt om bij Europese leveranciers in te kopen vanwege; snelle leveringen, hoge leveringsbetrouwbaarheid en continuïteit van assortiment.

Hier onder een aantal leveranciers waarbij wij kunnen inkopen, dit zegt niet altijd dat dit voorraad artikelen zijn! Echter wanneer u besluit van een bepaald merk kleding af te nemen, behoort het tot de mogelijkheden dat wij voor uw bedrijf voorraad (inclusief logo) gaan neer leggen zodat uw medewerkers vrijwel direct de volgende dag nieuwe kleding in huis hebben.

Fjallraven,

Fjallraven is sinds jaar en dag een bekend gezicht: klassieke buitensportkleding uit Zweden met het vosje. Fjallraven legt zich toe op fraai ogende en degelijke kleding en doelt daarbij op de traditionelere markt. Naast de grote collectie kleding maakt Fjallraven ook slaapzakken, tenten en rugzakken.

Of te wel: een top kwaliteit outdoor merk uit zweden, naast gewelidige kwaliteiten voor de outdoor mensen is het ook nog eens een perfect merk voor werkkleding.

Duurzaam, Kleurvast, Slijtvast, Sneldrogend & Beste draag comfort