Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Omschrijving

Voor het reinigen van terrassen en balkons.

De GARDENA combisystem Terrasbezem, met een werkbreedte van 32 cm, is ideaal voor het vegen van terrassen en balkons. De slagvaste behuizing van hoogwaardig kunststof heeft stevige borstels voor een optimaal schoonmaakresultaat. De combisystem Terrasbezem past op alle combisystem stelen, waarbij GARDENA de 130 cm lange steel aanbeveelt, afhankelijk van de lengte van de gebruiker. 25 jaar garantie.

Kenmerken

Veilige verbinding

Veilige verbinding

De combisystem terrasbezem wordt eenvoudig in de steel gestoken en vastgedraaid. En daarmee heeft u een muurvaste, 100 % wiebelvrije verbinding, zodat u gegarandeerd comfortabel kunt werken.
Past op alle stelen

Past op alle stelen

De GARDENA combisystem gereedschappen passen op alle GARDENA combisystem-stelen. De keuze voor een houten of aluminium steel is aan u.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 3609-20
GTIN-13/EAN 4078500033701
Specificaties
Gebruik Voor het schoonmaken van terrassen
Garantie 25 jaar garantie
Werkbreedte 32 cm
Logistiek
Gewicht 250 g
Breedte 255 mm
Lengte 290 mm
Hoogte 30 mm

Categorieën