Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Omschrijving

GARDENA Dakgootreiniger Gardena combisystem (3651-20)

Voor het leegmaken en reinigen van dakgoten.

De GARDENA combisystem Gootreiniger is ideaal voor het gemakkelijk leegmaken en reinigen van dakgoten. Stevige borstels aan de ene kant en twee hoogwaardige, kunststof schrapers aan de andere kant zorgen voor efficiënte reiniging. De draaggreep maakt het mogelijk om de gootreiniger zelfs zonder steel te gebruiken.

Het is ook mogelijk om water te gebruiken tijdens het reinigen. Een tuinslang kan eenvoudig worden aangesloten dankzij de Original GARDENA System aansluiting. De werkhoek is eenvoudig instelbaar met een quick-lock hendel. De gootreiniger past op alle GARDENA combisystem stelen, waarbij GARDENA een telescopische steel adviseert om tot ca. 5 meter hoog te kunnen werken.

Kenmerken

Veilige verbinding

Veilige verbinding

De combisystem dakgootreiniger wordt eenvoudig in de steel gestoken en vastgedraaid. En daarmee heeft u een muurvaste, 100 % wiebelvrije verbinding, zodat u gegarandeerd comfortabel kunt werken.
Past op alle stelen

Past op alle stelen

De GARDENA combisystem gereedschappen passen op alle GARDENA combisystem-stelen. De keuze voor een houten of aluminium steel is aan u. Voor het werken tot op een hoogte van ca. 5 m adviseren wij een combisystem-telescoopsteel.
Comfortabel gebruik

Comfortabel gebruik

De werkhoek kan met de snelsluiting eenvoudig aangepast worden.
Praktische handgreep

Praktische handgreep

De combisystem dakgootreiniger heeft een praktische handgreep zodat deze ook zonder steel te gebruiken is.
Effectieve reiniging

Effectieve reiniging

Stevige borstelharen aan de ene zijde en twee hoogwaardige, krachtige kunststof schrapers aan de andere zijde zorgen voor efficiënte reiniging. Water gebruiken om de goot de reinigen is ook mogelijk. De dakgootreiniger is voorzien van een Original GARDENA System aansluiting, om eenvoudig de slang erop aan de sluiten.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 3651-20
GTIN-13/EAN 4078500033664
Specificaties
Gebruik Dakgoten schoonmaken en schoonmaken
Garantie 25 jaar garantie
Logistiek
Gewicht 500 g
Breedte 180 mm
Lengte 528 mm
Hoogte 102 mm

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 3651 combisystem Gutter Cleaner uit de categorie Accessoires en gereedschap.

Categorieën