Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Combisystem kleingereedschap g

-18%
Combisystem kleingereedschap g
Artnr. 970444801
EAN: 4078500049900
4 op voorraad
€ 5,69 € 4,66 incl. 21% BTW
Vandaag besteld, maandag verzonden
14 dagen op zicht
Review score 9.7

Omschrijving

Een uitzonderlijk ergonomische steel.

De GARDENA combisystem Handgereedschappen Steel is de ideale oplossing, als je al combisystem-accessoires hebt. Dankzij de makkelijk verwisselbare accessoires is het GARDENA combisystem flexibel te gebruiken. De Handgereedschappen Steel kan met alle accessoires van het GARDENA combisystem gecombineerd worden. De betrouwbare aansluiting tussen accessoire en steel zorgt ervoor dat je altijd comfortabel kan werken. De ergonomisch gevormde handgreep met zacht element maakt hem comfortabel in gebruik. Hij is gebogen zodat hij niet uit je hand glijdt. Wanneer je klaar bent om op een andere taak over te gaan draai je aan de oranje schroef om de gereedschapskop te verwisselen. Steek gewoon een van de gereedschapskoppen van de combisystem-accessoires in de steel. Met het combisystem Gereedschapsrek Flex (art.nr. 3505-20) berg je de Handgereedschappen Steel efficiënt op. De combisystem Handgereedschappen Steel van GARDENA heeft 25 jaar garantie na registratie via gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Let your tool family grow. GARDENA combisystem. Verwisselbaar. Duurzaam. Voor al je tuinwerk.

Kenmerken

Onderdeel van het combisystem

Onderdeel van het combisystem

De combisystem-handgereedschapgreep is compatibel met alle GARDENA-gereedschapskoppen in het combisystem-assortiment, waardoor u over een hoge flexibiliteit beschikt.
Uitzonderlijke ergonomie

Uitzonderlijke ergonomie

De ergonomisch gevormde handgreep met zachte componenten ligt perfect in de hand, zodat u comfortabel kunt werken.
Gebogen uiteinde

Gebogen uiteinde

Het gebogen uiteinde van het handvat van het handgereedschap-combisysteem heeft de perfecte vorm om te voorkomen dat uw hand wegglijdt terwijl u werkt.
Sterke en stabiele verbinding

Sterke en stabiele verbinding

De wiebelvrije verbinding tussen de handgreep en het apparaat geeft je de zekerheid dat jouw apparaten elke taak aankunnen.
De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

De garantie van 25 jaar waarborgt de hoge kwaliteit

*Na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Garantievoorwaarden lees je op gardena.com/warranty.

Specificaties

commerciële referentie 8909-20
GTIN-13/EAN 4078500049900
Specificaties
Garantie 25 jaar garantie
Logistiek
Gewicht 80 g
Breedte 100 mm
Lengte 230 mm
Hoogte 45 mm

Categorieën