Thuiswinkel Waarborg 9,7
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Comfort dompelpomp 13000 aquasensor

Niet meer leverbaar
Comfort dompelpomp 13000 aquasensor

Comfort dompelpomp 13000 aquasensor

Artnr. 900953901
EAN: 4078500178501
Niet meer leverbaar
Gratis verzending
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Stelt u zich eens voor: u bent op reis en u hebt bijvoorbeeld niet in de gaten als uw kelder volloopt. U kunt zichzelf tegen dit soort verrassingen beschermen met de krachtige GARDENA Comfort Dompelpomp 1300 aquasensor.

Met de geïntegreerde aquasensor wordt de pomp automatisch ingeschakeld als er slechts 5 mm water staat en wordt het water snel afgevoerd. Hierdoor vermijdt u meer schade door water, ook als u niet thuis bent. Over het algemeen kunnen de niveaus voor in- en uitschakelen worden aangepast. Door de aanpasbare schakelbasis kan er vlak tot 1 mm water worden opgepompt. Bijna al het water kan worden verpompt, met een vrijwel droge vloer als resultaat. Het kan niet eenvoudiger of veiliger. Voor de dompelpomp 1300 aquasensor zijn ook smalle ruimten of oppervlakken geen probleem, dankzij het compacte ontwerp van de pomp. De pomp kan krachtig water of helder en lichtvuil water met deeltjes met een maximale diameter van 5 mm wegpompen.

Een robuuste behuizing van met glasvezel versterkte kunststof, een slijtagebestendige pomprotor en een geluidsarme, onderhoudsvrije condensatormotor met thermische beveiligingsschakelaar garanderen een lange levensduur. De zeer compacte en robuuste pomp heeft een aansluitkabel van 10 meter waardoor de pomp overal kan worden gebruikt, ook op grote diepte. Dankzij de universele aansluiting kunnen er slangen van 13 mm (1/2"), 16 mm (5/8"), 19 mm (3/4"), 25 mm (1") en 38 mm (1 1/2") op de pomp worden aangesloten.

LET OP DIT IS EEN UITLOPEND ARTIKEL!
Staat er bij een product ''Niet meer leverbaar'' dan is iemand u helaas voor geweest en kunnen wij het product NIET meer leveren!
Als een product is uitverkocht en u heeft het toch besteld, dan zullen wij het aankoopbedrag z.s.m. terugstorten.

Specificaties

Algemeen
Vermogen 650 W
Max. toevoercapaciteit 13000 l/u
Max. toevoer kop 8 m
Vlakzuigend tot 1 mm
Maximale druk 0,8 bar
Max. dompeldiepte 7 m
Max. aanzuiging bij zelfaanzuiging 8 m
Maximale afmetingen deeltjes 5 mm
Max. vloeistoftemperatuur 35 ° C
Gewicht 5,4 kg
Kabellengte 10 m
Type voedingskabel H07 RNF
Elektrische beschermingsklasse IP X8

Onderdeeltekening

Hieronder ziet u de onderdelentekeningen en documenten van een Gardena 1785 Comfort Submersible Pump 13000 aquasensor uit de categorie Pompen.

Categorieën