Thuiswinkel Waarborg 9,8
Gratis verzending vanaf € 99,-
127.000+ producten in ons assortiment
Beste klant, helaas kunnen de levertijden momenteel in sommige gevallen enkele dagen langer uitvallen dan aangegeven. Onze excuses voor het eventuele ongemak!
Lees meer

Ecostyle mierenspray 400 ml

-5%
Ecostyle mierenspray 400 ml
Artnr. 1100454
EAN: 8711731004541
3 op voorraad
€ 12,49 € 11,86 incl. 21% BTW
Voor 16:30 uur besteld, vandaag verzonden
Winkel in Hoenderloo
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Omschrijving

Ecostyle Mierenspray 400 ml

De mierenspray van ECOstyle werkt effectief tegen mieren. De handige spuitmond zorgt er voor dat je direct in het nest kunt spuiten. Zo wordt het probleem bij de bron aangepakt. Ook is de mierenspray verpakt in een milieuveilige spuitbus zonder drijfgas. Het product wordt onder druk gebracht met zuivere lucht.

  • Spuitbas bevat geen gas
  • 100% natuurlijk
  • Kant-en-klare oplossing
  • Natuurlijke spray voor binnen en buiten

MierenSpray

Verjagen in plaats van bestrijden. Mieren zijn nuttige insecten in je tuin. Bestrijd ze alleen wanneer er sprake is van een plaag of overlast.
Deze MierenSpray werkt snel en effectief. De handige spuitmond zorgt er voor dat jij direct in het nest kunt spuiten. Zo wordt het probleem bij de bron aangepakt. Ook is de MierenSpray verpakt in een milieuveilige spuitbus zonder drijfgas. Het product wordt onder druk gebracht met zuivere lucht.

Toepassing

Direct voor gebruik goed schudden, minimaal 30 seconden. Looproutes van mieren dienen grondig te worden besproeid. Schuilplaatsen en nestingangen dienen extra te worden behandeld. Gebruik bij de behandeling van kieren, naden en nestingangen het meegeleverde spuitrietje. Voorkom dat het middel direct op planten wordt gesproeid.

Dosering

De inhoud van de spuitbus (400 ml) is voldoende voor de behandeling van circa 16 m2 oppervlak; spuit circa 10 seconden per m2.

Categorieën